piwosz1 10.04.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Witam,korzystam z konta mojej malzonki,gdyz sam je zakładałem i poniewaz wiem,ze moja zona traktuje to Forum jak wyrocznie w niektórych sprawach mam prosbę: Prosze pomóżcie przekonac moją żone do grafitowej podłoi- ona uparła się na plytki drewnopodobne ale ja bym bardzo chciał miecpodłogę grafitową i do tego białe ściany. Interesuja mnie te knkretnie plytki: http://www.azuvi.com/ficheros_sw/catalogos/00008_Lena.pdf Prosze o wiecej zdjęć wnętrz salonów z grafitowa podłoga i meblami w kolorze orzech,żebym mógł miec wiecej argumentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 11.04.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Już Cie lubię Masz bardzo dobry pomysł z tą podlogą, scianami i meblami. Gratuluję gustu . To faceci są przeważnie bardziej konserwatywni i chcą mieć w domu rustykalne klimaty. Moim zdaniem płytki drewnopodobne to pomyłka. Ale nie wiem, jak przekonać Twoją żonę. Moze jak więcej osób napisze, że takie płytki sa ble, to zdecyduje się na Twoje rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 11.04.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Słuchaj Piwosz , ja się zakochałam w grafitowych płytkach z Paradyża kolekcje Percy półpoler ... zaprowadź żonkę do sklepu niech se pomaca te płytki to innych już nie będzie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 11.04.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 pomysl super :D:D ale przekonac zone, chyba musisz sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 11.04.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Piwosz świetny masz pomysł a płytki,które Ci się podobają to rewelka. Sama planuję grafitowe płytki tylko,że w kuchni. Co do tego jak żonę przekonać...hmmm znaleźć jak najwięcej świetnych fotek z grafitem i jak najwięcej brzydkich fotek z pomysłem żony ))) powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.04.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Tu był wątek z grafitowymi podłogami: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?t=141628&page=1 Nie wiem czy napisane wcześniej zdanie: "... jak więcej osób napisze, że takie płytki sa ble..." powinno mieć moc sprawczą , bo dom ma być dla właścicieli, a nie dla zwiedzających. Mieszkańcy muszą się dobrze czuć we wnętrzu własnego domu , bo to oni spędzają tam najwięcej czasu. Jakoś sobie nie wyobrażam, żebym miała się kierować podczas takich wyborów głosowaniem Forumowiczów zamiast osobistymi odczuciami i upodobaniami. Pokazuj żonie, przekonuj, ale pamiętaj, że jeśli coś jest na siłę, to z pewnością odbije się rykoszetem i będzie później wypominane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwosz1 11.04.2010 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 moi drodzy dzięki ale problem nadal jest bo żonka zasypuje mnie zdjęciami z podłogami drewnianymi lub drewnopodobnymi a ja nie mam nic dla przeciwwagi- zjęcia prosze, zdjęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.04.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 moi drodzy dzięki ale problem nadal jest bo żonka zasypuje mnie zdjęciami z podłogami drewnianymi lub drewnopodobnymi a ja nie mam nic dla przeciwwagi- zjęcia prosze, zdjęcia.. No przecież podałam Ci link do wątku ze zdjęciami grafitowych podłóg. Co prawda w nim otwarła Ci się pewnie końcowa strona, więc tu masz początek: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?141628-Pokażcie-swoje-szare-grafitowe-podłogi/page5 Przepatrz wszystkie strony po kolei, znajdziesz zdjęcia i informacje Daj znać jak Ci poszło:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 11.04.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 A ja mam grafitowe płytki drewnopodobne. Co Ty na to??? POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts