mortel25 30.05.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 czy ktoś buduje lub zna kogoś kto buduje bardzo prosze o kntakt! myśle o tm domku i strasznie chciała bym go widzieć na zywo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość so**l 11.04.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Jak w temacie. Szukam zdjęć z budowy Brzozy,lub Brzozy 2 http://www.extradom.pl/projekt-domu-brzoza-bsa1477.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitek 11.04.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 My jako jedni z nielicznych zaczęliśmy budowę Brzozy2 w tym roku na wiosnę. Jesteśmy w tej chwili na etapie stanu zero, mamy dwa tygodnie przestoju, czekamy aż fundamenty stwardnieją i potem ciągniemy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość so**l 11.04.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Super! Nam Brzoza 2 podoba się najbardziej, ale na naszą działkę bardziej pasuje Brzoza. Mam nadzieję,że pochwalicie się zdjęciami i kosztami. Będziecie prowadzić dziennik? Wprowadzaliście jakieś zmiany? Macie jakąś wycenę sso? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitek 11.04.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Wysłałam wiadomość na priv mam nadzieję, że doszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CWIREK 20.10.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Witam, mogę podać realne koszty budowy domu projekt BRZOZA ce , właśnie jestem na etapie montażu więźby . Pozdrawiam Waldemar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martusia1 30.12.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Witam, również zastanawiam się nad budową Brzozy, ale nie mogę znaleźć nigdzie zdjęć z budowy. Byłabym ogromnie wdzięczna za kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 18.04.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 witam!! my wlasnie mamy projekt brzoza 2 w adaptacji. Pewne zmiany sa, mam nadzieje ze sensowne, to sie okaze. Milo ze jest nas coraz wiecej.Budujemy w okolicy Legnicy. Mam nadzieje ze wpisow bedzie coraz wiecej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokom69 20.01.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Witam Wszystkich.Z żoną zastanawiamy się nad projektem brzoza 2, jodła. Bardzo nam się podobają tylko boimy się tej wielkości... w planach był domek ok 120-130m2 a tu trafia się ponad 160 plus garaż. Chętnie obejrzę zdjęcia z budowy i jesteśmy ciekawi kosztów.Pozdrawiam Wszystkich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuniaa 21.01.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Witam Ja buduję Brzozę . Na dzien dzisiejszy SSO. Oczywiscie nanieslismy zmiany i zrobiło sie ze 140 zdecudowanie więcej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fifek 1 03.02.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Witam wszystkich budowniczych. My też z żoną zastanawiamy się nad tym projektem (BRZOZA 2) ale zastanawiamy się czy go nie podpiwniczyć czy dostawić budynek gospodarczy bo działkę mamy długą . Czy ktoś z państwa się nad tym zastanawiał a może ktoś buduje z piwnicą. Działkę mamy suchą i nie powinno być problemów z wodami gruntowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts