rudaanita 11.04.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam serdecznie. Jako, że nie znam się wcale na budowlance chciałabym zapytać Was drodzy specjaliści czym wyrównać/wygładzić parapety?. Kiedyś po gradobiciu warstwa pokrywająca parapet rroszkę popękała. Potem w wyniku działań moich dzieci popękane elementy zaczęły być wyrzucane przez okno Teraz mam takie wgłebienie ok. 30x40cm o głębokości z 3-5mm. Chciałabym się dowiedziec czym mogę załatać tą dziurę? Tak aby nie musieć kupować 10kg gipsu. Pozdrawiam Anita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 11.04.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 ale o czym ty piszesz? jaki gips? na parapety zewnętrzne? a z czego wogóle te parapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudaanita 11.04.2010 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Mieskam w starej kamienicy. Parapety są z cegły i pokryte takim czymś, nie wiem czym myślałam, ze jest to gips. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 11.04.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Najlepiej będzie dorobić i obsadziś na piankę parapet z blachy. Będzie trwałe, praktyczne, nie popęka, a do tego ciężko będzie oderwać i wyrzucić przez okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudaanita 11.04.2010 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 leszeqDzięki z apropozycje ale chciałam to zrobić sama i jak najniższym kosztem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts