witus1719504930 11.04.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam ! Mam do wylania pomieszczenie 1,5 na 3 m. Wylewka będzie na starym betonie. Grubość od ok 25mm do 50 może 60mm. Czy można wylać to zwykłą wylewką betonową ? Czy stary beton wystarczy zagruntować zwykłym gruntem ? ( słyszałem opinie żeby na stary beton położyć warstwę kleju do kafelek by nowy beton się nie odparzył ) Proszę o wszelkie rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dayzee 13.04.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 wylewalem ostatnio taka powierzchnie i zrobilem tak:styropian twardy 3 cm, folia do podlogowki, rury pex i na to betonfix kupionu w leroy-merlin - 6 zł worek 25kg, robilem takie półsuche i wylałem od 4 do 6 cm, po wyschnięciu otworzyłem zawór na podłogówkę i grzeje super.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts