deha 31.01.2004 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 Chyba jestem uzależniony od forum, ponieważ nie mając dostępu przez 1,5 dnia nie mogłem się skupić, nie mogłem nic robić, nie mogłem spać.Dziś po uruchomieniu (przez cały czas co chwila klikałem prubując dostać się na forum) wpadłem w euforię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 31.01.2004 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 Chyba jestem uzależniony od forum, ponieważ nie mając dostępu przez 1,5 dnia nie mogłem się skupić, nie mogłem nic robić, nie mogłem spać.Dziś po uruchomieniu (przez cały czas co chwila klikałem prubując dostać się na forum) wpadłem w euforię. Wiem coś na ten temat. Nie miałam co ze sobą zrobić w internecie i w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 31.01.2004 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 Wiem coś na ten temat. Nie miałam co ze sobą zrobić w internecie i w ogóle. Cieszę się,że nie jestem osamotniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 31.01.2004 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 Ufff. odetchnąłem. To znaczy, że jest nas więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 01.02.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Witam wspolforumowiczow w "chorobie". Tylko nie nikt nie wymysla szczepionki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 01.02.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Wprawdzie od niedawna mamy internet i szacowne forum Muratora,ale nawet tak krótki czas może uzależnić. Ostatnio mąż zasugerował aby błachy problem roztrzygnąć posiłkując się forum:"sprawdź co sądzą o tym na forum" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 tzn nie tylko Ja jestem chora:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 02.02.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Mi się z każdym postem pogarsza... ale jak nienapisze postu to mam jeszcze gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 03.02.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Teska Ty już jesteś nieuleczalnie chora, sądząc po ilości postów. Przyganiał kocioł garnkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 03.02.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Na szczęście choroba jest przyjemna i jej przebieg raczej niebolesny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 03.02.2004 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Im większa liczba postów tym większe ualzeżnienie, ale bez forum bieda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1997 03.02.2004 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Moja córcia mówi zniechęcona: - mama, znowu ten internet, znowu bedziesz nam pokazywać projekt, my już wiemy - 6 pokój Martyny, 8 mój czy ja rzeczywiście przeszadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.02.2004 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Im większa liczba postów tym większe ualzeżnienie, ale bez forum bieda. Chyba gorzej być nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.02.2004 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Słuchajcie, każdy normalny człowiek musi jakis nałóg mieć A to Forum jest naprawdę jedyne w swoim rodzaju, więc ... wszystko jest naprawdę w jak najlepszym porządku Pozdrawiam wszystkich uzależnionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesztka 04.02.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Właśnie! To forum ma coś w sobie. Od pięciu lat biegam po internecie, ale do tej pory dziwiło mnie stwierdzenie, że można się od niego uzależnić. Aż przyszła kryska na matyska Pozdrawiam bardzo symatycznych Forumowiczów! Neszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martado 05.02.2004 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 To choroba zakaźna roznoszona głównie przez myszy(komputerowe). Mój mąż też czasem tu zagląda a i siostra z racji przyszłego zawodu(właśnie kończy tech. budowlane).Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 05.02.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Mnie się też chyba "to " przytrafiło, ale co tam taka mała "przypadłość", zawszeć to miło "być w kontakcie" z inteligentnymi ludźmi a tych na Forum jest poprostu mnóstwo. Pzdrv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.02.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Im większa liczba postów tym większe ualzeżnienie, ale bez forum bieda. Oj tak święte słowa! Ale nie powiem,że mi z tym źle Pozdrawiam uzależnionych inaczej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 05.02.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Mnie się też chyba "to " przytrafiło, ale co tam taka mała "przypadłość", zawszeć to miło "być w kontakcie" z inteligentnymi ludźmi a tych na Forum jest poprostu mnóstwo. Pzdrv. Wyjątkiem od reguły są goście, ale nie wszyscy, wielu gości jest naprawdę gościnnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 06.02.2004 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Proszę proszę! Sami zanjomi! Witamy w klubie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts