Krystian 06.02.2004 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 kgadzina - zanim otwarłem wiedziałem kogo tu spotkam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 06.02.2004 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Po 1 miesiącu na forum musiałem dać sobie trzy miesiące na odwyk...Teraz znowu mam 1 miesiąc na ulubiony nałóg...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 06.02.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Mnie jak pszyśsie to dopiero wiosna odrywa ,a na jesien odnowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 07.02.2004 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 Ja też zachorowałam na początku stycznia, niestety ta choroba ma jedną komplikację - wysoki rachunek za telefon ( i to cudzy) W lutym się ograniczam, ale jak mam chandrę to i tak wchodzę, nic mnie nie powstrzyma. Moja rodzina właśnie powiedziała, że jestem głupia, że się buduję w ogóle nie będę ich słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.02.2004 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 bobo30nie przejmuj się jeszcze ci będą zazdrościć3maj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 07.02.2004 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 W moim przypadku to naprawdę już jest potrzebny psycholog.Ludzie ! ja już nawet nie mogę spokojnie spać .Moje sny to forum. Jestem ciężko chora, ale medycyna zna podobno takie przypadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 07.02.2004 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 Uhm, ja też po ilości postów mityguję się, że jest ich trochę, często-gęsto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 09.02.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Przez dwa dni tu nie byłam i juz tęskniłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 10.02.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Wiecie co,obawiam się , że jest lekarstwo na tą chorobę........zakończenie budowy. W tej sytuacji zastanawiam się czy wogóle zaczynać budowanie Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesztka 10.02.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Zacznij! Trochę potrwa zanim skończysz. W życiu trzeba wszystkiego doświadczyć - fascynacji forum, a potem fascynacji własnym domem Pozdrawia Nesztka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 10.02.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Ja też nie myslałem, ze tak łatwo sie uzależnic! Ale Forum swoje robi! Wciąż jeszcze szukam interesujących tematów, ale i tak już czasami trudno nadążyć z klikaniem, tyle się chce powiedzieć i tyle samo zapytać innych, co już przeszli więcej. No ale ta choroba pozwala w lepszym stanie dotrwać do końca budowy! Czy ktoś słyszał, żeby jedna choroba (budowa) była leczona przez inną (forumowanie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bws22 12.02.2004 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 żona też mi mówi ze się uzalezniłem, ale co tam ona wie, nie jest Forumowiczem tylko zwykłym psychologiem. A to, że jest prawie 3 a ja mam być w pracy o 8 o niczym nie świadczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 12.02.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Forum swoje robi! Wciąż jeszcze szukam interesujących tematów, ale i tak już czasami trudno nadążyć z klikaniem, tyle się chce powiedzieć i tyle samo zapytać innych, co już przeszli więcej. Zgadzam się. Poza tym w miłym towarzystwie się chętnie przebywa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 20.02.2004 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Jesteśmy z Wami!Justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek 26.02.2004 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 O rany kota!!!!!!! To ja tez jestem chora!!!!!!!! Czy to jakies witaminy zwalcza. Moj moz wlasnie dzwonil na komore i mowi: Znowu siedzisz w internecie i blokujesz telefon. Mialas pojechac meble ogladac Boze co ja zrobie? Wiem!!!!!!! Poogladam kuchnie w internecie!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
próchno 26.02.2004 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Dołączam do Was. Obiecuję sobie, że tylko pół godzinki Forum i biorę sie za moje rzemiosło i ... dwie godziny mijają co odczuwam po oddzwięku z mojej zmaltretowanej fizyki a ja wciąż sie miotam między fundamentami, projektem, balami takiej czy innej firmy, ociepleniami, DGP, GWC itd itd itdRatunku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
próchno 26.02.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 A na dodatek w weekendy buszuję po okolicy ( wschód od Warszawy) i znalazłam takie klimaty ...Jak tu pracować?pzdrGrażyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek 26.02.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Mijaja 4 godziny a ja tu wciaz jestem, pranie stygnie w pralce, m?z wyjada ostatnie okruszki, Boze co to bedzie, na szczesie on tez jest pochloniety balami parapetami ceglami itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 27.02.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 A mój mąż nie może zrozumieć: kiedy oni budują jak tylko udzielają się na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weyn.rob 29.02.2004 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 Geo jestem z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts