Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Uzależnienie od forum

deha

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jestem z Wami od niedawna i mimo, ze nie udzielam się jeszcze tak jak co niektorzy(ale to kwestia czasu :D), czytam prawie kazdy post i siedze po nocach, aby zdobyc chociaz troche doswiadczenia w budownictwie. Zaczynam dopiero na wiosne, a juz mam obsesje na punkcie budowy, nie mowiac juz o forum :lol: Ciesze sie, ze jest Was tak duzo i moge sie od Was czegos nauczyc :) Pozdrowienia dla wszystkich budujacych :)

Oj to Forum to prawdziwy nałóg. Jakoś wcześniej to chyba od niczego nie byłem uzależniony ale teraz to już widać. W pracy Nr1 już chyba się nikt nie pyta co robie w internecie. Wiedzą, że siedzę na Forum i klikam i czytam i klikam i ...

Jab bardzo się cieszę, że wkońcu trafiłem w Wasze sidła.

Witam wszystkich uzależnionych!

Widzę, że stanowimy niezłą gromadkę. Forumowe szaleństwo wciąga niesamowicie. Jestem tu każdego dnia i o późnej porze ( jak widać). To czas dla mnie i jednocześnie relaks, możliwość poznania braci forumowej i jednocześnie zebrania cennych informacji.

Pozdrawiam! :wink:

Ulciu i Krzysiu,

niedługo, podobno żurawie juz przyleciały. Sprawdzę w weekend.

Ja również wiele czasu poświęcam Forum (może zbyt wiele??), i dopiero tutaj bez wstydu mogę się przyznać, jak czasem spędzam dni w pracy :oops: :oops: :oops:

Rzeczywiście kiedy mam dylemat i muszę podjąć jakąś decyzję budowlaną to siadam, włączam i czytam, czytam, czytam.................

Pozdrawiam wszystkich uzależnionynych a niechętnych odwykowi :wink: :wink:

Drodzy Przyjaciele "Niedoli" :lol:

Mnie też to dopadło ! :)

Trochę jestem na siebie zła, bo siedzę w pracy i co jakiś czas zaglądam na FORUM i zawsze znajdę coś co mnie zajmie chociaż na 10 min. I tak z 9 godzin pracy, około 3 spędzam na forum. Zaczynam się bać, że mój pracodawca nałoży na mnie karę zgodnie z jakimś paragrafem kodeksu pracy :-? A tego bym nie chciała :(

Jeszcze nie buduję, ale mam już działkę (1340 m2) i od 3 miesięcy przeglądam projekty, którymi dosłownie "katuję" mojego męża. On biedak przeżył ze mną piekło, gdy remontowaliśmy (a właściwie wykańczaliśmy po 7 latach od zamieszkania) nasze 55 m2 mieszkania w niskim bloku. Wtedy mój kochany targował się dzielnie o ceny, wybieraliśmy kolory , obmyślaliśmy optymalne rozwiązania techniczne... Efekt jest SUPER, znajomi irodzina są zszokowani... Ale mój mężuś tak się wykończył energetycznie, że jak teraz wspominam o budowaniu, to on zgrabnie omija ten temat. Więc tym bardziej zaglądam na FORUM - wiem, że tu są ludzie, którzy mnie zrozumieją, a może nawet wespra w trudniej chwili :lol: :wink:

Niedługo chyba wyznam Wam miłość !!! :p

PS. Miałam na myśli wsparcie duchowe, finsnsowo wesprę się sama. Chyba, że ktoś chciałby się dołożyć - protestować nie będę :lol: :D

PS II: Tylko nie wiem skąd macie te fajowe obrazki z boku ? Ja nie mam i czuję się łyso i nieatrakcyjnie ! :-?

Słowo daję, puknijcie się w głowę nieco. Forum jest ok, ale mnie np. zaczyna nudzić - jak się coś pytam, to się mądrale mądrują. Jak szukam, to na 10 znajduję jedno mądre. Przeszła mi ta euforia, oj przeszła. Swego czasu toczył się interesujacy wątek na temat Lidera Forum. I ja zdania nie zmieniłam od tamtej dyskusji - większość z Was wali w rogi swoich pracodawców i olewa rodzinę - bo Forum!!! Ludziska kochane, do wszystkiego należy podchodzić z rozsądkiem i umiarem a uzależnianie się od forum - sorry, jakaś chyba pomyłka. A może by tak w oczekiwaniu na wiosnę poświęcić trochę czasu swoim bliskim hę? Uderzcie się w piersi - kiedy ostatnio zabrałeś drogi mężu swoją żonę na romatyczną kolację, a Ty kochana mamusiu poszłaś z dzieciakami na basen? No, namieszałam, możecie pluć na mnie.

A ja właśnie skończyłam pracę ( od 9 rano), popatrzyłam, ze na Forum nic co mnie zatrzyma do poczytania i w związku z tym jade do domku przez sklep i spedzę bardzo miły wieczór z moją rodzinką. Trzymajcie się klawiatury:))

Rybko Twoje argumenty nie są tak do końca trafne. Ja jestem osobą dość dobrze zorganizowaną i uporządkowaną więc wszystkie osoby z mojego życia nie mogą być zaniedbywane a tym bardzie staram się nie pozwolić im na takie odczucia. Nie będę tytaj się tłumaczy ale przecież Forumowiczowie na Forum nie siedzą 24h /dobę a przeważnie w pracy lub w domu (aby się zrelaksowa) w przerwach pomiędzy innymi czynnościami.

Pozdrawiam.