odaro 11.04.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Macie jakiś pomysł jakim klejem można przykleić folię do papy termozgrzewalnej. Chcę skleić folie budowlaną która wystaję z fundamentów z papą termozgrzewlaną na chudziaku. Czym to skleić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 12.04.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Macie jakiś pomysł jakim klejem można przykleić folię do papy termozgrzewalnej. Chcę skleić folie budowlaną która wystaję z fundamentów z papą termozgrzewlaną na chudziaku. Czym to skleić? Np.: http://folnet.pl/do/item/10-113_5/Duotec50mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 12.04.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 A co myślicie o kleju Fasatan TFK Wydaję się że mógłby być dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bst 13.04.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Nie musisz kleic, wystarczy zaklad. Malo tego, robiac termozgrzewalna do chudziaka prawie na pewno stopisz folie..Ja w takim przypadku na chudziaka tez dawalem folie. Na czystego i gladkiego chudziaka. Dwie warstry folii.Zastosowales folie tam, gdzie jest potencjalne ryzyko podciagania kapilarnego wody, a w miejscu, gdzie wilgoc wydostaje sie jedynie w postaci pary chcesz dawac pancerna pape. Jest nawet regula (zalecenie?), ze na terenach gdzie nie jest szczegolnie mokro sam stryropian wystarczy, bo jest wystarczajaca izolacja p-wilgociowa.Dajesz jeszcze przeciez folie na styropian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts