orasje 11.04.2010 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam. Mam gorącą prośbę. Własnie analizowałem technikę położenia izolacji poziomej w garażu i odkryłem, że papa termozgrzewalna została tylko połozona na fundament i na to przyszły bloczki betonowe z tym że pierwsza warstwa poszła na zaprawę. Proszę o odpowiedz, czy papa winna była być przylepiona na gorąco do fundamentu i czy bloczki, które zostały postawione na zaprawę będą się trzymać??.Przejżałem forum ale jest tam niestety wiele opini-różnych na ten temat. Z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 12.04.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Wszystko jest dobrze.Papa nie musi być przyklejona. Bloczki powinny być na zaprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alphatom79 13.04.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Tak jak pisze przedmówca wszystko jest jak najbardziej prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts