pelepapa 12.04.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 WitamNie mam doswiadczenia ze studniami a od niedawna mam domek letniskowy w górach niedaleko rzeki (20m). Na dzialce znajduje sie studnia kopana okolo 4-5 kregów. Chcialbym takze uzytkowac ten domek w zimie i mam pytanie czy woda w takiej studni w zimie zamarza ? czy moze tylko jakas wartstwa wody przypowierzchniowa (np kilka cm), czy wcale ? wiem ze ziemia powyzej glebokosci 1,2 metra nie , ale jak to ma sie do wody w studni z kregami , gdzie poziom wody jest np na glębokosci 3-4 m ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorrk 20.04.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Według mnie nie zamarza.Siostra ma 3 kręgi i do niej podpiętą deszczówkę. I chyba jej nie zamarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 20.04.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Śpij spokojnie kolego. Na 101% nie zamarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kataryniarz 21.04.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Nie zamarza, ale jest lodowato zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts