nofear 27.11.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 wicanders to chińska tandeta pod portugalskim szyldem, ktoś kiedyś dobrze powiedział o orzechu - orzech dzieli się na dobry i na tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArorL 29.04.2015 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Montujemy dosyć często podłogi Wicanders i nie ma z nimi problemu, deski są długie i szerokie, jakościowo bez zastrzeżeńNie było klientów którzy nie byli zadowoleni z tych podłóg,Zazwyczaj jest wielkie wooow gdy widzą taką podłogę po położeniu. Z czystym sumieniem mogę ją polecić. Kolorów jest też sporo.http://www.artcorestudio.pl/27-wicanders-podlogi-drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan T. on 27.07.2015 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Szukam czegoś extra na podłogę. Może orzech. Może jakiś egzotyk.Ale nie wiem, czy warstówka czy lity. Mam ogrzewanie podłogowe w części domu. Wicandersa można użyć, a co z litym orzechem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts