wojto_thor 13.04.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam szanownych przedstawicieli forum, mam takie małe pytanie. Postanowiłem zlikwidować jedno okno w pokoju i zastanawiam sie jak moge je teraz zamurować, dom jest wykonany z bali więc nie wiem jak to podmurować. Chciałbym to zrobić dobrze i solidnie, zabespieczyć przed wilgocią itp. proszę o rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 16.04.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 ja bym zrobiła okiennice, taka na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej74 18.04.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam szanownych przedstawicieli forum, mam takie małe pytanie. Postanowiłem zlikwidować jedno okno w pokoju i zastanawiam sie jak moge je teraz zamurować, dom jest wykonany z bali więc nie wiem jak to podmurować. Chciałbym to zrobić dobrze i solidnie, zabespieczyć przed wilgocią itp. proszę o rady. bez foto to trudno coś doradzić . Najprościej to zamurować tylko nie będzie to za bardzo estetycznie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzika_wenza 10.05.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Ja przy remoncie starego domu wpakowałem w stary otwór 25 cm wełny mineralnej i jakoś za 2-3 tygodni będę kładł płyty gips karton. Tylko mam nową elewacje z zewnątrz więc nie widać tego, że było okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts