Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

[WYDZIELONY] Pierwsze teorie spiskowe nt katastrofy

Malutka_

Recommended Posts

no sorry, ale to już mi się wgłowie nei mieści :o

cytat:

Odpowiedziano: 2010-04-11 13:00:59

Może ta tragedi ozwoli przejrzec na oczy Polakom. Tusk wiedział co robi mordując prezydenta. Pamiętajmy że zginęło wiele osób z PiS-u. Wiekszosc to potencjalni kandydaci PiSu na urzad prezydencki- czyli konkurencja dla PO, no i oczywiscie Lech Kaczyński który miał duże szanse zostac ponownie wybrany ,gdyz według ostatnich sondaży rosło dla niego poparcie. Tusk wyeliminował wszystkich konkurentów. Takie osoby jak ŚP. Jerzy Szmajdziński, Przemysław Gosiewski, czy Władysław Stasiak mileli szanse startowac w wyborach. Już ich niema. Więc kogo teraz wystawi PiS? Jarosława Kaczyńskiego? Był w koncu najbliższa osoba prezydenta. Mógłby miec duże poparcie. Z drugiej strony jeżeli by kandydował to pewnie długo by nie pożył, Tusk by zrobił swoje

Rodzą się pytania! Moje jest takie: czy zalinkowany poniżej tekst to próba wywołania taniej sensacji czy koleś wie o czym pisze?

http://kodczasu.ronus.pl/forum/viewtopic.php?p=32723&sid=176959e9a92e60e2f6b2a20cf4ef588b#32723

[chodzi mi o część sygnowaną: "Smoleńskie wrota do stodoły."

No to ja dzisiaj usłyszałam w pracy, ze to przepowiednia Nostradamusa jest.

Że spadnie żelazny ptak na ziemię, że nikt nie wyjdzie żyw, że brat od brata rozdzielon będzie. Następnie odwieczny wróg ze Wschodu najedzie zachodniego sąsiada.

I nadejdzie koniec.

:jawdrop::jawdrop::jawdrop::lol2::lol2::lol2:

:o

cytat:

Odpowiedziano: 2010-04-11 13:00:59

Może ta tragedi ozwoli przejrzec na oczy Polakom. Tusk wiedział co robi mordując prezydenta. Pamiętajmy że zginęło wiele osób z PiS-u. Wiekszosc to potencjalni kandydaci PiSu na urzad prezydencki- czyli konkurencja dla PO, no i oczywiscie Lech Kaczyński który miał duże szanse zostac ponownie wybrany ,gdyz według ostatnich sondaży rosło dla niego poparcie. Tusk wyeliminował wszystkich konkurentów. Takie osoby jak ŚP. Jerzy Szmajdziński, Przemysław Gosiewski, czy Władysław Stasiak mileli szanse startowac w wyborach. Już ich niema. Więc kogo teraz wystawi PiS? Jarosława Kaczyńskiego? Był w koncu najbliższa osoba prezydenta. Mógłby miec duże poparcie. Z drugiej strony jeżeli by kandydował to pewnie długo by nie pożył, Tusk by zrobił swoje

Gdyby glupota ludzka miala skrzydla, to autor tego cytatu pewnie by wzlecial..

Dlaczego autor teorii spiskowych nie bierze pod uwagę pozostałych pasażerów... Dziwne...

Może to zazdrosna żona zestrzeliła samolot męża, bo flirtował ze stewardesą?

Albo dzieci podłożyły bombę w samolocie ojca, bo nie mogły się doczekać spadku?

A może (mając na względzie ściśle wyselekcjonowaną listę pasażerów feralnego lotu) każdy z nich miał coś, dla czego warto było się go pozbyć? Lot skazańców!?

Myślę, że snucie teorii spiskowych w podobnej sytuacji jest normalne - uważam jednak, że należy zachować zdrowy rozsądek w ich wygłaszaniu!

Malutka! A co ty myślisz o podlinkowanych artykułach?

Edytowane przez boratom