BOHO 12.05.2010 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 czy ktoś zna osiągnięcia LK, które pozwalają twierdzić, że był DOBRYM prezydentem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 12.05.2010 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 BOHO taki wierszyk znalazłem o wcześniejszych osiągnięciach LK. To jeszcze nie ta prezydentura o która Ci chodzi, ale już coś. W Warszawie w ratusza krzaczkach Mieszkała Kaczka Bliźniaczka, Co cały dzień na wyścigi Robiła z bratem intrygi, Zamiast się miastem zajmować Kochała siebie promować, I by pokazać jak działa Muzea wciąż otwierała. Pomawiać innych lubiła Sprytnie to z bratem czyniła. Wciąż ponoć cos gdzieś słyszała Tak w mediach się zaklinała. Wściekli się ludzie okropnie Niech intrygantkę gęś kopnie. Poszli w paradzie z plakatem Kaczko, gej jest twoim bratem. Nad Polską się chmury zbierają Już ludzie po kątach gadają. Premierem ma być jedna Kaczka A prezydentem Bliźniaczka. Broń Boże nas przed widmem kaczym Cokolwiek w tym kraju to znaczy. Niech lepiej historia starannie Upiecze te Kaczki w brytfannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 13.05.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 może wkleisz coś bardziej aktualnego, bo to jest bardzo stare, twoje autorytety jeszcze nic dobrego nie wymyśliły, oprócz nekrofilii i jazdy na trumnach?słabo, słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 13.05.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Wydaje mi się, że chwalenie się tym, że elity Twojego środowiska polityczno-moralnego wymyśliły najwięcej haków, epitetów i złośliwości na kontrkandydatów jest raczej na poziomie przedszkola. Ale może dla niektórych to powód do dumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 13.05.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 (edytowane) może wkleisz coś bardziej aktualnego, bo to jest bardzo stare... Wiem że stare. Nowszych osiągnięć brak, bo jakoś nikt nie potrafi ich przytoczyć Bo sam fakt, jak to ująłeś, że to mądry, dobry i uczciwy człowiek , to żaden argument. Takich po ulicach chodzą tysiące. Lech Kaczyński był Prezydentem Polski wybranym w demokratycznych wyborach który zginął w katastrofie w trakcie wykonywania obowiązków był patriotą... Ciężko również uznać za osiągnięcie to że został wybrany w demokratycznych wyborach. Faktem jest że zakończył swoją kadencję w nietypowy, bo tragiczny sposób, ale ten fakt wręcz nie wypada nazywać osiągnięciem. Bo co to za zaszczyt zginąć w katastrofie komunikacyjnej. Zresztą można uznać, że jako zwolennik prezydentury LK, sam zamykasz dyskusje na temat jego osiągnięć stwierdzeniem: a gdzie jest napisane że trzeba być wybitnie zasłużonym aby być pochowanym na Wawelu? Pełną i jak na razie jedyną listę zasług podał m.k.k 1. Był patriotą 2. Ma brata 3. Brat jest inteligentny i potrafi pociągnąć tłumy 4. Ładnie wyglądał na bilbordach 5. Miał zdecydowane poglądy i absolutną niezdolność do ich zmiany 6. Był przeświadczony, że wie kto wróg, kto brat 7. Po śmierci stał się fotogeniczny za życia 8. Kochał matkę swoją "I to by było na tyle", jak mawiał profesor mniemanologii stosowanej, profesor Jan Tadeusz Stanisławski. P.S. Znowu posłużyłem się słowami J.T. Stanisławskiego, ale idealnie tu pasują Edytowane 13 Maja 2010 przez Jani_63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 13.05.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Pełną i jak na razie jedyną listę zasług podał m.k.k A dziękuję za cytat. Chciałem jednak podkreślić, że wciąż czekamy na listę zasług opracowaną przez kogoś, kto uważa, że LK był dobrym prezydentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.05.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 "I to by było na tyle", jak mawiał profesor mniemanologii stosowanej, profesor Jan Stanisław Stanisławski. P.S. Znowu posłużyłem się słowami J.S. Stanisławskiego, ale idealnie tu pasują Gwoli scislosci, to Jan Tadeusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 13.05.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 :eek:Ups, mój błąd. Pamięć zawodna z wiekiem się staje. Już poprawiam. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 13.05.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 czyli nie doczekamy się tych osiągnięć LK jako prezydenta Polski ? pamiętam jak był prezydentem Warszawy.... to okres znany w historii miasta jako wielki zastój, bo LK nie prowadził w mieście żadnych inwestycji.....jedyną rzeczą, którą dla Wawy zrobił jest Muzeum Powstania i to jest jego JEDYNE osiągnięcie z tego okresu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 13.05.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 czyli nie doczekamy się tych osiągnięć LK jako prezydenta Polski ? .. Były to wielkie osiągnięcia. Czy nie wystarczy Ci to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 13.05.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Były to wielkie osiągnięcia. Czy nie wystarczy Ci to? nie, nie..... ustaliliśmy już że "wielkich osiągnięć" nie było..... ja chciałbym usłyszeć o tych "zwykłych osiągnięciach"..... ale jak widać odważnych brak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 13.05.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Ze zwykłych osiągnięć , to będzie miał prawdopodobnie pomnik w Warszawie. Pod petycją podpisało się anonimowo 2tys mieszkańców, chociaż nikt nie podał nazwiska. Ciekawe czemu? No i krzyż przed pałacem już jest . Na razie drewniany ale za chwilę będzie spiżowy i konserwator w majestacie prawa nawet pyska nie otworzy Po śmierci a dobro czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 13.05.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 A dziękuję za cytat. Chciałem jednak podkreślić, że wciąż czekamy na listę zasług opracowaną przez kogoś, kto uważa, że LK był dobrym prezydentem. Chcialam jednak podkreslic , ze najpierw poprosimy o liste zaslug i o s ia g n ie c / oprocz uzaleznienia Polski od rosyjskiej ropy / premiera Donalda T u s k a i jego partii czyli PO . :popcorn::popcorn: / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 13.05.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Wydaje mi się, że chwalenie się tym, że elity Twojego środowiska polityczno-moralnego wymyśliły najwięcej haków, epitetów i złośliwości na kontrkandydatów jest raczej na poziomie przedszkola. Ale może dla niektórych to powód do dumy. Hak czy raczej smutna prawda kraju nad Wisla . Kraju, gdzie nie ma kryzysu . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.05.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Tuska nie pochowaliśmy na Wawelu jednak. Ja też chętnie poznałabym osiągnięcia LK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 13.05.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Bold próbował podać listę zasług które ładnie zebrał m.k.k..Na mariana nie ma co liczyć że coś mądrego napisze, alby przynajmniej skopiuje.Zresztą dzisiaj chyba liże rany po wczorajszym przedawkowaniu chemii.Więc jak na razie mamy muzeum, osiągnięcia zebrane na liście, nazwijmy ją doraźnie "listą zasług", i .............No właśnie, i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 13.05.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Chcialam jednak podkreslic , ze najpierw poprosimy o liste zaslug i o s ia g n ie c / oprocz uzaleznienia Polski od rosyjskiej ropy / premiera Donalda T u s k a i jego partii czyli PO . Tusk jeszcze żyje, a mówimy jakie to zasługi trzeba mieć żeby być na Wawelu pochowanym. A przeciwko rosyjskiemu monopolowi gazowemu można protestować w różny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 13.05.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 No to mały obrazek ode mnie dla Mariana-Gene'a Hackman'a http://lysakowski.files.wordpress.com/2006/10/pis.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 13.05.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 No to mały obrazek ode mnie dla Mariana-Gene'a Hackman'a http://lysakowski.files.wordpress.com/2006/10/pis.jpg :popcorn::popcorn: Proponuje nauczyc sie z tym zyc - Maria i Lech Kaczynscy sa pochowani na Wawelu . Koniec tematu . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 13.05.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 to co z tymi osiągnięciami ? ktoś coś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts