yarpenowski 10.06.2010 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 O gustach się nie dyskutuje, ale miło było poznać Twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 10.06.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 O gustach się nie dyskutuje, ale miło było poznać Twoje. Bog zaplac, dobry czlowieku. Teraz naprawde jestem wzruszony. Myslalem ze nikogo nie obchodze.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 10.06.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Coś Ci się pomyliło. Na taki gest z podrzuceniem fallusa stać tylko pisowca. To pewnie jakiś Twój kolega aktywista. Fallusa podrzucił były współpracownik PO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 10.06.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 - Fallusa ! jeśli mnie oczy nie mylą był to różowy qutas z gumy słusznej wielkości - interesująco się prężył i trząsł na tym stole konferencyjnym Nie jestem zwolenniczką tego typu argumentów ale jest to efekt po laryzacji i argumentów jakie lubi PO , pan bartoszewski , pan palikot ustawili po przeczkę dość nisko a teraz na skutek po stępującego kryzysu po przeczka pójdzie jeszcze n i ż e j . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 10.06.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 - Fallusa ! jeśli mnie oczy nie mylą był to różowy qutas z gumy słusznej wielkości - interesująco się prężył i trząsł na tym stole konferencyjnym Ty się tak nie podniecaj. To tylko guma, choć w wprawnych łapkach może dużo zwojować :D Fallusa podrzucił były współpracownik PO. TW PO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 10.06.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 - , pan bartoszewski , pan palikot - .....i dyskutuj z takim wrednym typem . Odrobinę szacunku dla innych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 10.06.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 .....i dyskutuj z takim wrednym typem . Odrobinę szacunku dla innych ludzi. masz rację, Bartoszewski i Palikot to wyjątkowo wredne typy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 10.06.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 za to Jarek, który najpierw olał ślub bratanicy, bo ta wpadła z gościem z SLD, a potem chciał ją wplątać w kampanię wyborczą i robił ustawki dla fotografów z Faktu i innych śmieciowców, jest przykładem jakiego typa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 10.06.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Bold...wiesz dobrze ,że chodziło mi o pisanie nazwisk z małej litery ....ale ty oczywiście , zgodnie z katolickim wychowaniem , musisz pluć dalej. O Palikocie mam z resztą raczej nie duże mniemanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.06.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 a ja wręcz przeciwnie, mam duże mniemanie o jego inteligencji abstrahując od formy - często zgadzam się co do treści . Mądrzy królowie utrzymywali na dworach Stańczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 10.06.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 (edytowane) - Uważam , że do twarzy było hrabiemu Komoroszczakowi z różowym ............fallusem . Ożywił mu cerę - Różnica miedzy Pali kotem a Stańczykiem jest taka jak między fallusem a różowym qutasem z gumy - niby to samo a jednak jakby niezupełnie . Edytowane 10 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 10.06.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Bold...wiesz dobrze ,że chodziło mi o pisanie nazwisk z małej litery ....ale ty oczywiście , zgodnie z katolickim wychowaniem , musisz pluć dalej. O Palikocie mam z resztą raczej nie duże mniemanie. - Nieduże . Całkowicie zgodnie z całkowitym świeckim wychowaniem pisze się * nieduże * Palikot jest ok, chcę więce j Pali kota .....bez Pali kota jest nudno - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 10.06.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 - Uważam , że do twarzy było hrabiemu Komoroszczakowi z różowym ............fallusem . Ożywił mu cerę . Podobnie jak krypta z ciepłym alabastrem Jarkowi. Chociaż on spalony na mahoń, lepiej jak blednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.06.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 strasznie się nakręciłaś monotematycznie. czyżby shortage of Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 10.06.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 nie no......nie bądźmy niesmaczni....Pepeg,zostaw ten poziom prokto-marianowi i głupiej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 10.06.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 .....i dyskutuj z takim wrednym typem . Odrobinę szacunku dla innych ludzi. - O d r o b i n ę szacunku też trzeba sobie wypracować - z nieba nie spada - - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 10.06.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Bold...wiesz dobrze ,że chodziło mi o pisanie nazwisk z małej litery ....ale ty oczywiście , zgodnie z katolickim wychowaniem , musisz pluć dalej. O Palikocie mam z resztą raczej nie duże mniemanie. a pisanie ty z małej litery to jaki jest zwyczaj? ateistyczny? czy może brak szacunku? u wrednego typa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 10.06.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 - O d r o b i n ę szacunku też trzeba sobie wypracować - z nieba nie spada - - Wspaniała inskrypcja na nagrobek wawelski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 10.06.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Wspaniała inskrypcja na nagrobek wawelski. celne ! brawo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 10.06.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 (edytowane) strasznie się nakręciłaś monotematycznie. czyżby shortage of - Aaaaaaaaaaaa, wygrałam zakład i piątaka ! Ale przewidywalana odpowiedziedź - wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam ................ A co, nie można się nakręcicć ? Lubię się nakrącać i lubię takie kampanie ......wyborcze...............arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Konkret goni konkret . Druga Norwegia i tak dalej........... - Edytowane 10 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts