clubs 13.04.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Zapraszamy do komentowania, zależy nam na opiniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abar35 18.05.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Witam serdecznie. My również zastanawiamy się nad tym projektem. Czy można zapytać o kosztorys? Czy pokrywa się z tym, który jest podany na stronie Archonu? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clubs 25.05.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam serdecznie. My również zastanawiamy się nad tym projektem. Czy można zapytać o kosztorys? Czy pokrywa się z tym, który jest podany na stronie Archonu? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź Chmm jak na razie jesteśmy na etapie zamknięcia "stanu zero", czyli skończone fundamenty, szczerze nie patrzałem jak to wychodzi w kosztorysie, ale koszty kopania w ziemi, bloczków, piachu i robocizny są większe niż się spodziewaliśmy. Natomiast kupiłem już Ytonga na ściany i jestem zadowolony, bo liczyłem że powinno wyjść jakieś 3 ts więcej. W najbliższych dniach postaram się przedstawić nasze koszty jakie ponieśliśmy na same fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biro 20.01.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Witam, My również budujemy ten domek ) na dzień dzisiejszy stan surowy otwarty, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts