basiekg 13.04.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Mam pytanie czy ktos z was ma kabine firmy dolphi?? wygladaja calkeim ok cena zupelnie przyzwoita ale nie wiem jak sprawdzaja sie w praktyce? czy jakosciowo są w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 13.04.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Montowalem juz kilka takich kabin . Nie bylo z nimi problemu . Daja sie wyregulowac . Niska cena spowodowana jest chyba checia zaistnienia na rynku , bo jakosciowo nie odbiegaja od innych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiekg 13.04.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 dzieki za info - rozumiem ze przy montarzu nie sprawiaja problemu a nie wiesz jak zachowuja sie po roku dwoch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 13.04.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Te kabiny montowalem na przestrzeni ostatnich osmiu miesiecy . Kabina sklada sie ze szkla , okuc i uszczelek . Im mniej metalowych elementow , tym latwiej utrzymac ja w czystosci . Najgorzej wode znosi aluminium , a tego w kabinach Dolphi nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts