TomiAyomi 13.04.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam na którą folię się zdecydować ?tyvek ultra czy tyvek pro ?która lepsza według was ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinn73 13.04.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Ja zastosowałem Tyvek Pro. Dobra cena i dobra jakość wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 13.04.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 też mam tyvek pro (z taśmą), kupowałem 1,5 roku temu wiec argumentów dlaczego ta już teraz nie pamiętam, za to pamiętam że na pewno porównywałem i wybierałem spośród kilku czy kilkunastu, ta była dla mnie najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts