Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Zakład Ogólnobudowlany i Instalacyjny PERFECT HOUSE to grupa młodych osób posiadająca bogatą wiedzę z zakresu budownictwa, projektowania i wykonawstwa "pod klucz". Specjalizujemy się w pracach murarskich, ociepleniowych oraz instalacyjnych.

Nasze przedsiębiorstwo oferuje Państwu kompleksowe usługi budowlane w zakresie:

* budowy domów "pod klucz"

* remontów budynków i mieszkań

* tynków maszynowych

* tynków tradycyjnych

* tynków dekoracyjnych, ozdobnych i strukturalnych

* prac dociepleniowych i elewacyjnych

* prac malarskich

* układania glazury i terakoty

* prac posadzkarskich

* wykonywania instalacji elektrycznych

* prac wykończeniowych o wysokim standardzie

* adaptacji poddaszy użytkowych

Zapraszamy do współpracy.

006..JPG

mur5..jpg

mu4..jpg

mr2..jpg

murator1..jpg

Edytowane przez perf***dom
zmiana danych

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam.

prosze o cenę za tynki cem-wap, robocizna z materiałem.

dom w okolicach Legionowa.

tynki cem-wap, bez gładzi gipsowej, filcowane/kwarcowane- tj na gotowo pod malowanie..

ok780mkw.

jak liczone sa okna i balkony..?

jak wygląda kwestia obróbki wnęk w przypadku okien drewnianych, któe beda montowane po tynkach- praca 2etapowa.

prace planowane na jesień 2010.

dziekuje, pozdrawiam

Monika

witam.

prosze o cenę za tynki cem-wap, robocizna z materiałem.

dom w okolicach Legionowa.

tynki cem-wap, bez gładzi gipsowej, filcowane/kwarcowane- tj na gotowo pod malowanie..

ok780mkw.

jak liczone sa okna i balkony..?

jak wygląda kwestia obróbki wnęk w przypadku okien drewnianych, któe beda montowane po tynkach- praca 2etapowa.

prace planowane na jesień 2010.

dziekuje, pozdrawiam

Monika

Witam Pani Moniko,

bardzo dziękuję za zauważenie naszej oferty. Bez problemu możemy podjąć się tego zlecenia. Pracujemy na materiałach firmy Baumit. Nasze tynki docieramy piaskiem kwarcowym, dlatego ściany są gładkie i gotowe do malowania.

Cena 1 mk takiego tynku to 28 zł (netto), zawiera wszystkie materiały i koszt robocizny. Ze względu na fakt, że pisze do nas Pani z forum muratora, udzielamy 3% rabatu od w/w ceny. Zawsze przed wykonaniem prac dokonujemy bezpłatnej wyceny w obecności Inwestora i podpisujemy umowę. W obmiar jako cała ściana wchodzą okna mniejsze niż 2,5 mk., większe okna liczymy za obrobienie glifu.

Istnieje możliwość położenia tynku bez zamontowanych okien, wtedy musimy znać dokładny wymiar stolarki okiennej, aby zamontować odpowiednio narożniki. Musi Pani pamiętać, wręcz zwrócić uwagę firmie montującej okna, na prawidłowy montaż według narożników.

Proponowana cena podlega negocjacji po dokładnych oględzinach budynku-najważniejszy czynnik to krzywizna ścian.

Polecam także nasze usługi związane z instalacjami elektrycznymi. Jeśli zdecyduje się Pani na kompleksową usługę, wtedy ceny podlegają sporej negocjacji.

Pozdrawiam

Irek Laskowski

Edytowane przez perf***dom
zmiana danych

dziekuję za odpowiedz.

a właśnie wyczysciłam zapchana skrznkę;)

chętnie umówiłabym się w dowolna sobotę na wycene- jednak czy jest to wiążące dla mnie?- nie ukrywam, że staram sie porównywac oferty bo jest pułap, któego nie mogę przekroczyć.. więc nie gwarantuję, że po wycenie zdecyduję się na wspólpracę od razu..

czy Pana firma wykonuje również wylewki?

pozdrawiam

Monika

dziekuję za odpowiedz.

a właśnie wyczysciłam zapchana skrznkę;)

chętnie umówiłabym się w dowolna sobotę na wycene- jednak czy jest to wiążące dla mnie?- nie ukrywam, że staram sie porównywac oferty bo jest pułap, któego nie mogę przekroczyć.. więc nie gwarantuję, że po wycenie zdecyduję się na wspólpracę od razu..

czy Pana firma wykonuje również wylewki?

pozdrawiam

Monika

Witam,

wycena jest darmowa i ma charakter informacyjny. Wiążąca jest tylko umowa. Niestety akurat wylewek nie wykonujemy, ale mogę polecić sprawdzonego wykonawcę. Proszę o podanie na priv numeru telefonu, zadzwonię do Pani i ustalimy termin spotkania.

Pozdrawiam

Irek Laskowski

Witam!

Bardzo proszę o wycenę SSO i SSZ domu http://www.mgprojekt.com.pl/domki/saga2/index.php.

Póki co przyjmijmy, że robimy zgodnie z projektem. Budowa w okolicach Góry Kalwarii.

Proszę także o informację odnośnie wolnych terminów.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Witam,

wysłałem wiadomość na priv.