Pan Roman 02.10.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 -> tacek2006: Super sprawa, wielkie dzięki. Powodzenia w budowie i podrzucaj swoje wyliczenia w miarę postępu robót. Na tej stronie: http://3d.archeton.pl/index.asp?PID=145 możesz model domu poobracać i dobrać kolorystyki. Miłej zabawy Pozdrawiam PR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 08.07.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 czy ktos buduje jeszcze kraba w2007 roku czy jestem ostatnim dinozaurem zakochanym w tym projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter007i 09.07.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 ja również od maja buduję Kraba 3, w połowie lipca prawdopodobnie będzie robiony parter nasz Krabik jest częściowo podpiwniczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 10.07.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 ciesze sie bardzo i pozdrawiam ..nasz krabik podpiwniczony jest w calosci i wlasnie jestesmy na etapie pierwszego stropu ..w planach mamy pod polowa piwnice ale jakos zal bylo nam zasypac reszte teraz widze ze byla to dobra decyzja z tylu mamy tez drugie wyjscie na przyszly ogrod czyli aleje grilowa nasz krabik jest tez mniejszy od twojego bo to dokladnie projekt kraba z piwnica ...mam zdjecia ale szczerze nie umiem je wkleic moze ktos mi pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacek2006 11.07.2007 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 2 tygodnie temu wylałem beton na drugim stropie.Miałem trochę poślizgu, ale w poniedziałek wchodzą murarze murować dalej, a za 2 tygodnie przychodzą cieśle. Zdjęcia http://tacek2006.fotosik.pl/albumy/215294.html[/img][/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter007i 21.02.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 u mnie ?sami zobaczcie ;] na dniach będą okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts