zielony_listek 14.04.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Czy ktoś może wie, gdzie w Warszawie mozna obekjrzeć tkaniny Dekorii? Może którys sklep oferuje ich produkty?Chciałam zamówić przez internet zasłony z kolekcji Londres (120-35 - może ktos ma), ale wolałabym najpierw zobaczyć na żywo kolory i dotknąć.Jak nie znajdę, to zamówię próbke, ale się długo czeka i wzoru dobrze nie widac na małym kawałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.04.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 W Lublinie produkty Dekorii można kupić w salonie BRW - spróbuj z próbkami, ostatnio dostałam po 3 dniach U ubiegłym roku planowałam zamówić na zasłony Londres 120-65 i byłam załamana konfrontacją próbki z tym, co wyobrażałam sobie, patrząc na katalog papierowy i internetowy: tkanina była sztywna, szara, niemiła w dotyku - zrezygnowałam natychmiast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 15.04.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 W Lublinie produkty Dekorii można kupić w salonie BRW - spróbuj z próbkami, ostatnio dostałam po 3 dniach U ubiegłym roku planowałam zamówić na zasłony Londres 120-65 i byłam załamana konfrontacją próbki z tym, co wyobrażałam sobie, patrząc na katalog papierowy i internetowy: tkanina była sztywna, szara, niemiła w dotyku - zrezygnowałam natychmiast. No to tym bardziej bez obejrzenia nie zmówię, dzieki za info. Kiedys na jakichs targach oglądałam stoisko Dekorii, ale to dawno było. Co do próbek, to czas nie jest kluczowy (nie mam cisnienia), tylko że to duzy wzór jest i inaczej widac jak wisi większy kawałek, a inaczej na takiej małej próbeczce. Spróbuje zadzwonic, czy gdzies w Warszawie w salonie BRW nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts