stary1111 14.04.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam, dostałem wczoraj ofertę z firmy SOLID na założenie instalacji alarmowej i monitoring. Nie ma w tym pewnie nic dziwnego, gdyby nie to, że dzień wcześniej po przyjściu do domu zastałem otwarte i lekko uchylone drzwi wejściowe!!!!! Z domu nic nie zginęło a ja przeprowadziłem w myślach proces weryfikacji "czy na pewno zamknąłem dom" i wychodzi na to że w 99% tak było. Po otrzymaniu oferty z firmy SOLID przywołałam z pamięci to zdarzenie i zastanawiam się czy połączenie obu zdarzeń ma sens?? Czy ktoś z Was miał może podobny przypadek. Nie wiem może po prostu mam sklerozę... Z góry dzięki za odzew. Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez stary1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek.w 14.04.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Skleroza nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 15.04.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 U mnie była ulotka w ogrodzeniu. To wszystko.Natomiast zdarzało mi się nie zamknąć blaszaka kilka razy, zostawić otwartą bramę garażową - raz. Tak bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts