pchlistosc 15.05.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Witam. Czym to przeznaczenie się objawia? Proszę objaśnij nam wszystkim... Chętnie się douczę. Pozdrawiam. mój tata dwie świnie sprzedał żebym tą wiedzę posiadł a ty byś chciał za darmo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 15.05.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Mam ciche wrażenie że znajomość kilku cyferek robi z niektórych pępki świata. tak, tak, tylko skąd te cyferki poznać no zastanawiam się gdzie je poznać hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 15.05.2010 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Chłopcy, to co w końcu ^EWA^ ma zrobić - wyburzać czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 16.05.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 (edytowane) Niezrozumiała jest dla mnie polemika i kwestionowanie wyrobów posiadających niezbędne atesty i certyfikaty.Producenci rozróżniają wkłady kominowe ze względu na ich przenaczenie do konkretnych warunków eksplatacji.Czyli do urządzeń grzewczych na paliwa stałe i na paliwa niestałe.Koniec i kropka.Rozmawiamy o kominkach, czyli urządzeniach do grzania na paliwo stałe, jakim jest drewno liściaste.Można polemizować z badaniami i producentami, właściwie to można wszystko to co nie jest zabronione prawnie i za co podlega się określonym karom. Oczywiście tu w tym temacie rozmawiamy o konkretnej sytuacji. Czyli nowy dom w którym wbrew projektowi wykonawca wymurował komin o minimalnym przekroju.Ja w tej sytuacji inwestora poleciłbym rozebrać komin i wybudować go zgodnie z projektem. tym bardziej, że dom jest w trakcie budowy, a budujemy domy z reguły raz na własne życie i jeszcze z myślą o potomkach.... Pozdrawiam i propunuje w przyszłości bardziej skupić się na tematach wątku. Edytowane 16 Maja 2010 przez bohusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 16.05.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Chłopcy, to co w końcu ^EWA^ ma zrobić - wyburzać czy nie? wyburzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 16.05.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Witam.Albo zrobić portki...Bawią mnie takie "wypowiedzi na odległość".Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts