EWA1719506784 14.04.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam wszystkich Forumowiczów. Czy ktoś z Was zna sprawdzonego producenta dużych okien dachowych? Chodzi mi o takie, które zaczynałyby się przy podłodze poddasza i kończyły się jak najbliżej kalenicy. Z góry dziękuję za podpowiedzi:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 14.04.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Co rozumiesz przez okna dachowe? pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzych Warsaw 15.04.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 cze Proponuje okienka dachowe fakro, np FDH w rozmiarze 94x255 kawał okna:) myślę ze powinno wystarczyć. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA1719506784 15.04.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Co rozumiesz przez okna dachowe? pozdr adam O rany może źle się wyraziłam...chodzi mi o jak największe przeszklenia poddasza. Widziałam takie kiedyś w jakimś filmie, no i jak to babie, zamarzyło mi się takie mieć. Krzych Warsaw to chyba to czedgo szukałam, dziękuję bardzo. A jak z jakością okien tego producenta, wiecie cokolwiek na ten temat? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dafe 18.04.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam. Niedawno montowałem taki zestaw od murłaty do stropu.Okna oczywiście PCV bo nie ma warunków aby zamontować grzejnik pod oknem.W skład zestawu weszły okna Roto 435 K 94x118 cm na dole (sięgają do wysokości bioder) a nad nimi Roto 735 K 94x140, wysokoosiowe . Jeśli chcesz zdjęcia jak to wyszło to przyślij adres na mojego priva. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzych Warsaw 22.04.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Producent okien FDH to polskie fakro największy producent okien dachowych w kraju i chyba drugi na śiwecie.Taka pozycja zobopwiazuje i oczyms swiadczy:) wedlug mnie jakosc tych okien jest bardzo dobra, przeciez daja 10 lat gwarancji pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mammamija 23.04.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Mam pytanie. Czy okna FAKRO sprzedawane w takich sklapach jak RCMB/Majster są tak samo dobre jak FAKRO u innych sprzedawców. Czy może Fakro produkuje na potrzeby takich sklepów nieco inne okna. Może ktoś ma doswiadczenia z takimi oknami.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 04.05.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam, Sieć dystrybucji firmy FAKRO jest bardzo rozbudowana.Zachęcam do odwiedzenia strony http://www.fakro.pl (zakładka dystrybucja)Można tam w bardzo łatwy sposób odszukać konkretny punkt dystrybucji lub wszystkie na danym terenie. Z poważaniem Konsultant FAKROhttp://www.fakro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts