wiolka_u 14.04.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Prosze Was o pomoc! Nasz wykonawca niestety dal ciala i polozyl nam w calej laziece masakrycznie krzywo 10m2 mozaiki! Naprawilismy juz brodzik, wanne, polke pod umywalka jednak najwiekszy problem mamy z tymi polkami. Sa zrobione z kartongipsow, przy probie skucia wszystko sie rozleci. Mysle o listwach, drewnianych wkladach, wylozeniu plytka na plytke... choc nie wiem czy bedzie to dobrze wygladalo. Poradzcie cos prosze. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7a770d6670f90d6a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 14.04.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Ja bym tak zostawił, przyzwyczejenie wszystko wyrówna a to aż tak źle nie wygląda. Poprawiane może wyglądać gorzej. pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanuszC 15.04.2010 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Ja bym do tej półki dorobił......ideologię. Że tak było zaprojektowane i jest zrobione wg projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts