MRS.CONSTR. 15.04.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Nie zamawiajcie materialow budowlanych u Pana Krzysztofa Bycio FIRMA ALLBUD.To oszust,matacz,kretacz ,nie dotrzymujacy umowy.Nie dostarczyl materialu na budowe i nie odbiera od kilku dni telefonu,czasami tez wylancza go na cale dnie.Nie mam mozliwosci zadnego kontaktu z nim.Raz dziennie wysyla SMS i przesowa termin dostawy(juz 4 raz)Na szczescie mamy podpisana umowe ,ale i tak nie wiem czy to cos da.UWAZAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 15.04.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Podaj jeszcze region, bo nie każdy pozna nazwe firmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 16.04.2010 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Swierzawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
florek22 06.05.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Potwierdzam, rowniez zostałem oszukany przez tego Pana - wykonywał u mnie remont - wziął kasę i tyle, ciągłe ściemnianie i kombinowanie - Radze uważać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lalicja 05.04.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Potwierdzam, rowniez zostałem oszukany przez tego Pana - wykonywał u mnie remont - wziął kasę i tyle, ciągłe ściemnianie i kombinowanie - Radze uważać !!! Nas również oszukał. Miał świetny plan a za grę aktorską to należy mu sie oskar. Powinien oddac wszystko i wszystkim to co ukradł! Poszukujemy poszkodowanych przez p. Krzysztofa Bycio Allbud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oszust 05.04.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 poszkodowanych jest dużo więcej i toczone sa sprawy cywilne i karne http://www.dodajoszusta.pl/historia/1-przekret-firmy-budowlanej-allbud.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mercedes3 01.09.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Zostaliśmy oszukani przez Krzysztofa Bycio! Nie dawajcie mu żadnych zaliczek, nie wierzcie w ani jedno słowo! Oszust, aktor, kłamca, naciągacz! Podaje 18 "ostatecznych terminów", wymyśla różne powody nie pojawiania się lub nie odbiera 2 tygodnie telefonu. Umowa prawdopodobnie nic nie warta, bo mimo toczących sie spraw i wielu nakazów sądowych ten pan nadal bezkarnie naciąga ludzi. Szukamy oszukanych, piszcie: szymonowaczek@gmail. Pozew zbiorowy jest mocniejszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iiro 20.06.2017 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Jest 2017 i wypowiedzi na temat pana Krzysztofa Bycio są nieprawdziwe.Wykonał u mnie pracę{meble pokojowe i garderoba). Jestem mega zadowolony.Proszę się nie sugerować tymi wpisami.Komunikatywny i bardzo dobry fachowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iiro 20.06.2017 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Podaj jeszcze region, bo nie każdy pozna nazwe firmy... krzysztof bycio to dobry fachowiec wykonał u mnie pracę wzorowo.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iiro 20.06.2017 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 polecam pana Krzysztofa Bycio u mnie wykonał pracę bardzo dobrze.Zna się na robocie.Jestem zadowolony i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emek81 20.06.2017 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 polecam pana Krzysztofa Bycio u mnie wykonał pracę bardzo dobrze.Zna się na robocie.Jestem zadowolony i polecam. Człowieku albo może Krzysztofie, bez jak jeden człowiek przeciwko wielu, to ma coś dać? haha!! Powinno sie ręce ucinać takim cwaniakom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr6662 28.09.2017 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Barentz-Bv, Zbigniew Pawlaczyk z Łodzi. Wyjatkowo przebiegły oszust. Jest nas ( do tylu dotarłem) pięciu inwestorów oszukanych przez tego człowieka. Niestety dalismy sie oszukać dając duże zaliczki. Każdy ponad 100 tys. Człowiek ma długi zaczyna pracę i znika. U niektórych coś tam postawił, u innych tylko zaczął z wielka pompą i uciekł bez słowa wyjasnienia. Poszukują go już hurtownie materiałów, podwykonawcy no i oczywiście my inwestorzy. Działał nie tylko w Łodzi. Firma od kwietnia 2017 zlikwidowana. Działa na firmę słup o bardzo podobnej nazwie. Nadal pracuje na czarno teraz już dobrze się maskując. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 30.09.2017 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Dobrze, że mnie nie stać na dawanie komukolwiek zaliczki o takiej wartości. Tyle się mówi i tłumaczy, żeby zaliczek nie dawać, a jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitek 10.10.2017 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Mnie też dziwią zaliczki, co innego gdy zamawiasz okna na wymiar, to normalne że wpłacasz zaliczkę. Ale ani hurtownia materiałów, ani tym bardziej wykonawca nie dostawał ode mnie pieniędzy w ciemno. Bo niby na co? Przy dużych zamówieniach, gdzie rezerwowałem materiał (np. ytong na cały dom), to zgadzałem się np. na 50% zaliczki (rezerwacja w zimę w dobrej cenie, z przywozem na marzec), ale było to 10 tyś zł. + wszystko na legalu na fakturę pro forma i zaliczkową. A jak coś bez faktury to wiadomo, płatne w dniu odbioru na budowie. A wykonawca musiał u mnie rozpisać kwotę na etapy w jakich chce dostawać kasę, i miał płacone w ciągu 7 dni po wykonaniu każdego etapu - a na pierwszą (i ostatnią) prośbę o zaliczkę kazałem mu zajrzeć do umowy i zobaczyć jakie warunki podpisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal451 03.05.2019 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Krzysztof Bycio z Świerzawa. Również nas oszukał biorąc dużą ilość materiałów. Nie zamierza płacić tłumacząc się że ma ciężka sytuację. Jego tel. 697 335 784 i 883 131 215 uważajcie! Zamawia i odbiera materiał po przez pośredników. Zwodzi sms'ami jeden wielki krętacz i oszust. Brak słów. Jeśli ktoś był oszukany przez tego Pana proszę o kontakt na [email protected]. Mam kontakt z innymi poszkodowanymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol.kli 28.05.2019 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Mnie też oszukał ten złodziej Krzysztof Bycio! Zleciłem mu transport za pobraniem. Towar dostarczył, pieniądze zwinął dla siebie. Nie zamierza oddać. Nie odbiera telefonu. Aktualnie pracuje w transporcie i oszukał więcej ludzi. Umowa nic nie warta. Nagrywajcie rozmowy i na policje. Kiedyś za kradzież ręce ucinali. Jeden wielki bajko pisarz! Nie wierzcie mu w ani jedno słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romekk75 07.08.2019 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) Również zostałem naciągnięty przez tego złodzieja "przedsiębiorcę". Z firmy budowlanej przerzucił się na transportową i w najlepsze naciąga ludzi. Pomaga mu również jego brat Hubert Bycio oraz wspiera go jego partnerka (mogę podać nazwisko zainteresowanym - Ci co go znają to wiedzą) czerpiąc z jego oszustw korzyści. Cała rodzina to patologia która łącznie z rodzicami żyje w jednym gospodarstwie i nawzajem się wspiera i żyje w najlepsze z jego przekrętów. Miejsce złodzieja jest za kratami. Także złodzieju niedługo sam będziesz miał kłopoty obiecuję Ci to !!!Przestrzegam! Nie wchodżcie w jakiekolwiek kontakty z tym złodziejem !!Pozytywne komentarze które widnieją powyżej to jakaś ściema. Pewnie sam ten szmaciarz napisał. Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez Romekk75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts