filom 15.04.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam, chcę zbudować na działce szambo przy domku letniskowym i chciałbym poznać Waszą opinię na temat głębokości takiego szamba. Chcę wykorzystać kręgi betonowe metrowej średnicy. Użytkowanie domku będzie tylko w weekendy w miesiącach letnich przez 4 osoby, oprócz toalety będzie kabina natryskowa. Szambo nie będzie wybierane, chciałbym żeby wsiąkało w ziemię. Kręgi są 0,5m wys. Czy 4 kręgi wystarczą? Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez filom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 15.04.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Mam nadzieję że tylko żartujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eco.pierre 15.04.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Niewolno według prawa tylko szamba szczelne lub oczyszczalnie przydomowe. Gówno tez ci w ziemie wsiąknie (przepraszam za słownictwo) poza tym ziemia wiecznie chłonąć nie będzie wiesz jaki masz poziom wód gruntowych jakie gleby? Również mam nadzieje ze żartujesz . A jak chcesz wiedzieć ile ci potrzeba to sobie oblicz objętość najlepiej takie jaki jest "szambowóz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samony 26.04.2020 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Nie ma w ogóle opcji abyś coś takiego zrobił, jeśli myślisz poważnie to zrezygnuj i poważnie podejdź do problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.04.2020 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Nie ma w ogóle opcji abyś coś takiego zrobił, jeśli myślisz poważnie to zrezygnuj i poważnie podejdź do problemu Komu Ty odpowiadasz? Popatrz na daty ostatniego posta.10 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samony 29.04.2020 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 o panie! jedynka z dwójką w dacie mi sie pomyliła... jak mi tak stary wątek wyskoczył 0.o dla potomnych zostanie by kolejni na takie cudowne pomysły nie wpadali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts