Puszka 15.04.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Witam Czy do palenia w kominku nadaje się drewno z orzecha włoskiego?? Oczywiście drzewo sezonowane i przesuszone. Pozdrawiam Puszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 15.04.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 zmila checia odkupie to drewno do wedzarni ale jesli nie jestes zainteresowany to oki a pozatym jest to drewno z drzewa lisciastego wiec nadaje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin1978 16.04.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Nadaje się. Nie jest może najlepszy ale dobrze przesuszony pali się dobrze. Paliłem już nim 2 sezon. W przyszłym tez będe bo zostało mi jeszcze z 4mp. adi_ ja mogę się wymienić na grab/buk w 1:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 18.04.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 ty zamiast tym palic wez zrob sobie wedzarnie i baw sie w wedzenie naprawde fajna sprawa jak znajde stronke z instrukcja i przepisami to ci dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
palacz60 17.02.2016 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 To się pali od dołu jak rakieta trzeba tym palić od góry jak każdym drewnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts