taken 16.04.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 WitamZakupiłem mieszkanie, 2 miesiące temu miałem odebranie mieszkania - niestety nie odebrałem ponieważ uszkodzone były parapety i poprosiłem o ich wymianę.Zostało to odnotowane w protokóle odbioru mieszkania i oczywiście mieszkania nie odebrałem. W protokóle developer zobowiązał się do naprawy usterki w ciągu 21 dni.PO 21 dniach poszedłem na odbiór mieszkania dowiedziałem się, że inne usterki zostały naprawione które zgłosiłem niestety parapety nie zostały wymienione - jedynie usunięte. Prezes obiecał mi, że w ciągu 10 dni zostaną zamontowane parapety dlatego odebrałem mieszkanie ale w protokóle odbioru oczywiście odnotowałem, że w ciągu 10 dni zostaną zamontowane - niestety 10 dni mija dziś a parapetów NIE MA.Co ja mogę zrobić? Mam dziwne wrażenie, że Prezes i cała obsługa mnie olewa a w tej chwili nie mogę nic zrobić bo zamiast parapetów mam dziury pod oknami -a developer powiedział, że jak mi nie pasuje to mogę mieć mieszkanie BEZ PARAPETÓW!!Proszę o pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts