Zgrocca 16.04.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 wielka prośba czy ma ktoś w wersjach elektronicznych wymiarowane formatki /szblony do: zawiasów puszkowych szablon do łączenia na hokejke blatów inne ciekawe, amatorowi , eksperymentatorowi Z góry dziękuje za pliki , linki , pdf i jakiekolwiek inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 16.04.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 proponowałem lecz Twoje ambicje są zbyt wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zgrocca 16.04.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 a już znalazłem na chomiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 16.04.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 A możesz się podzielić z innymi?Bo nie ukrywam, przydałoby się czasem. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 16.04.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 chomik to taki dysk w sieci na stronie chomikuj pl tam sie zalogujesz i znajdziesz duzo ciekawych programikow a jesli chcesz szablony to napisz do ansexxx i napewno ci pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 16.04.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Co to jest chomik - wiem, liczyłem na konkretnego linka. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zgrocca 17.04.2010 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 bardzo chętnie sie podzielę ... portal to Chomikuj.pl niestety płatny wszystko co ściągnąłem udostępnię chętnie .. tylko proszę o adres mail na priv i wyślę z dużym kontem ..np .o2.pl ma 10GB konto i załączniki do 100MB aczkolwiek... nadal nie znalazłem rozpiski na formatkę do hokejki ... 600 zł to przegięcie za kawał blachy, a frezer wykona to z łatwością .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 17.04.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 kolego aby wykonał to frezer pierw musisz mieć szablon na wzór jednak same zrobienie nie jest problemem wystarczy rezarka górnowrzecionowa lecz dystanse do odleglości musz amieć swoj wymiar ale najgorzej jak ktoś nie che wydać złotówki a pozyskać za darmo wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kołek 21.04.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Nasexxxx, mam problem z wysłaniem do Ciebie informacji na priv, bardzo proszę Ciebie o kontakt ze mną... jestem tu świeżakiem i nie wiem jak obejść ten problem. Przepraszam też moderatora, jeśli uzna, że zaśmiecam forum... proszę o cierpliwość dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zgrocca 26.04.2010 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 kolego aby wykonał to frezer pierw musisz mieć szablon na wzór jednak same zrobienie nie jest problemem wystarczy rezarka górnowrzecionowa lecz dystanse do odleglości musz amieć swoj wymiar ale najgorzej jak ktoś nie che wydać złotówki a pozyskać za darmo wiedzę mam frezera z CNC nie potrzebuje papieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 26.04.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 jak dla mnie nie musisz pisać ze masz dostęp do CNC nie tylko Ty masz , aczkolwiek do tegop nie potrzebne jest cnc wystarczy troszeczkę wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts