barakuda1 16.04.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) - Gdy przjezdzala w poniedzialek ulicami Warszawy mlode dziewczyny niosly Jej najpiekniejsze wiazanki kremowych tulipanow . Z dwoch stron rzucane przed Pierwsza Dame kwiaty tworzyly tulipanowy luk . Tak Warszawa witala i zegnala pania Marie Kaczynska. Czesc Jej pamieci . - Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 16.04.2010 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) Teraz gdy patrze na filmy archiwalne na ktorych pojawia sie Maria ( Maryla ) Kaczynska to uswiadomilam sobie , ze kojarzy mi sie ze skrzetna , petite Francuzeczka . Zawsze dyskretnie elegancka , zawsze przy swoim ukochanym . Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 30.04.2010 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 + http://www.youtube.com/watch?v=pss_h0PJ2Mk&feature=related W Warszawie jest smutno bez Pani . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 30.04.2010 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=kpwwZi_EmOE&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.04.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Bardzo lubiłam Panią Marię. Chyba właśnie Jej śmierć najbardziej mnie poruszyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 30.04.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Bardzo lubiłam Panią Marię. Chyba właśnie Jej śmierć najbardziej mnie poruszyła. szczerze mówiąc, to nie bardzo rozumiem, jak można "bardzo lubić" kogoś , kogo się nie znało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.04.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 szczerze mówiąc, to nie bardzo rozumiem, jak można "bardzo lubić" kogoś , kogo się nie znało ? Szczerze mówiąc, to nie rozumiem skad wiesz, że nie znałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 30.04.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 tak strzeliłem.....a znałaś osobiście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.04.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 tak strzeliłem.....a znałaś osobiście ? Strzelaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 30.04.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 teraz pytam....znałaś osobiście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 30.04.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 - Nie znam osobiscie paru osob na forum a lubie je . Sa tez osoby ktorych nie lubie choc ich nie znam i nie zamierzam poznac bo mi szkoda czasu . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 30.04.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Niektórym wystarczy spojrzenie i juz wiedza że trza uwazac , bo z oczu " mu zle patrzy", innego lubisz od poczatku ( taki 6 zmysł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 30.04.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 . Albo inteligencja emocjonalna he he he. - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 30.04.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 . Albo inteligencja emocjonalna he he he. - Albo ludzie charakter i osobowaść maja zapisany na twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 30.04.2010 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 + Tez tak moze byc choc nie musi - bo co ludzie czytali z twarzy Lecha Kaczynskiego p r z e d katastrofa ? - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 01.05.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 - Gdy przjezdzala w poniedzialek ulicami Warszawy mlode dziewczyny niosly Jej najpiekniejsze wiazanki kremowych tulipanow . Z dwoch stron rzucane przed Pierwsza Dame kwiaty tworzyly tulipanowy luk . Tak Warszawa witala i zegnala pania Marie Kaczynska. Czesc Jej pamieci . - mam pytanie - czy rzucanie kwiatow pod kola samochodu to oznaka szacunku czy glupoty? ogladalem przejazd karawanu z resztkami prezydentowej przez wawe i za cholere nie widzialem lukow kwiatowych, slepym zem czy cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 01.05.2010 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 - Ano widzisz . Tak to jest jak sie oglada i filtruje swiat poprzez ekrany. Ale jak sie czasami tylek ruszy znad ekranu - rzeczywistosc jest jakby nieco inna . Zapewne rzucanie kwaitow - jakiekolwiek rzucanie czegokolwiek - jest niewatpliwie oznaka glupoty . Wszystko zreszta jest oznaka glupoty.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 01.05.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Ale jak sie czasami tylek ruszy znad ekranu - rzeczywistosc jest jakby nieco inna no niestety panstwo Kaczynscy nie uprzedzili ze beda wracac karawanem przez stolice i nie zdazylem ruszyc dupy z majorki do wawy, ale mowiac szczerze nie czulem takiej potrzeby, to dla mnie obcy ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 01.05.2010 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 (edytowane) - Teoretycznie rozni ludzie niby maja rozne potrzeby , ale jednak 3 sa takie same dla wszystkich - papu , dach nad lbem i seks . Wszystko co pozy tym to tylko prawda ekranu i drobne zludzenia . Kremowe tulipany sa naprawde ladne a dodane do fajnej dziewczyny maja jeszcze wiecej uroku . Cos kiepsko na tej Majorce skoro nie mozna sie urwac nawet na pare dni ...ale moze sie zmieni bo przewidywany jest drobny spadek euro i powrot turystow amerykanskich do Europy hihihi . -Czasami raj zamienia sie w piekielko hihihi . - Edytowane 1 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts