Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy obraz Lecha Kaczynskiego i jego zony Marii byl zmanipulowany ?

barakuda1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 421
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zgodnie z polska tradycja o zmarlych mowi sie dobrze albo wcale.

to mow dobrze o Hitlerze ,Polpocie itd skoro to polska tradycja ,w takiem razie nie bede tradycyjny tylko postepowy ;-).A swoja droga ,mowianie o kims o kim sie mialo zle zdanie dobrze tylko dlatego ze nie zyje to dwulicowosc i tyle .N tej zasadzie o seryjnych mordercach nie powinno sie pisac wcale

to mow dobrze o Hitlerze ,Polpocie itd skoro to polska tradycja ,w takiem razie nie bede tradycyjny tylko postepowy ;-).A swoja droga ,mowianie o kims o kim sie mialo zle zdanie dobrze tylko dlatego ze nie zyje to dwulicowosc i tyle .N tej zasadzie o seryjnych mordercach nie powinno sie pisac wcale

Ja tam tradycji tej wierna nie jestem.

Ja tam tradycji tej wierna nie jestem.

sorry,ale przeciez przed chwila twierdzilas ,ze to taka polska tradycja wiec wynikalo z tego ,ze nie wolno zle pisac o zmarlych kimkolwiek by nie byli i cokolwiek by nie robili.Zdecyduj sie wkoncu,czy jak ktos byl s.. ..nem to jak umrze wolno to o nim pisac jakim byl czlowiekiem czy nie ,bo inaczej to bedzie niemerytoryczna dyskusja

sorry,ale przeciez przed chwila twierdzilas ,ze to taka polska tradycja wiec wynikalo z tego ,ze nie wolno zle pisac o zmarlych kimkolwiek by nie byli i cokolwiek by nie robili.Zdecyduj sie wkoncu,czy jak ktos byl s.. ..nem to jak umrze wolno to o nim pisac jakim byl czlowiekiem czy nie ,bo inaczej to bedzie niemerytoryczna dyskusja

Czytaj ze zrozumieniem. Z tego, ze napisalam, ze taka jest polska tradycja, nie wynika, ze uwazam ja za sluszna.

-

Zeby Kaczynscy obiecali w nieokreslonej przyszlosci np ze geje beda sie mogly zenic jak to zrobil Obama a pozniej sie z tego zgrabnie wycofal, to " srodowiska opiniotworcze ' zaraz by ich kochaly i urabialy odpowiednio opinie publiczna albo gdyby Lech Kaczynski poszedl na jakies ustepstwa i zalecal wobec Michnika i TVN wraz z Moniki Olejnik .

Ale on tego nie chcial, nie robil , nie uwazal za sluszne .

No i kicha .

Obraz polityka jest filtrowany i sprzedawany przez media .

A media sa zalezne od sponsorow i dobrodziejow mediow .

-

Edytowane przez barakuda1

Gość Pepeg z Gumy
Barakuda ,moglabys to napisac moze po polsku ,bo Twoj ostani post brzmi jakbys korzystala z translaktora i za Chiny ludowe nie moge sie w nim sensu doszukac

Błagam! Niech lepiej nie tłumaczy.

Moze wrocmy do tematu watku.

Dla zainteresowanych artykul prof. Krasnodębskiego:

http://www.rp.pl/artykul/9157,461351_Krasnodebski__Juz_nie_przeszkadza.html

Pozdrawiam

pan Krasnodębski napisał:

"Obelgi były zaszczytem

Od paru lat spadały na nas wyzwiska – na tych wszystkich, którzy nie chcieli przyłączyć się do chóru wylewających pomyje na głowę Prezydenta, przystąpić do walki z kaczyzmem, dołączyć się do zbożnego czynu dożynania watah. Tak jakby nie było o wiele łatwiej płynąć z głównym nurtem, pisać do „GW” i odcinać kupony od poglądów wytartych w powszechnym obrocie. Nie, wcale się nie skarżę. Te obelgi były zaszczytem. Dzisiaj wiem, że są największym zaszczytem, jaki mnie spotkał w życiu."

chyba można tylko współczuć.....

-

Wedlug sondazu , zreszta niechetnemu prezydentowi , Radia Zet 68 % Polakow uwaza, ze prezydent Lech Kaczynski byl " nieslusznie oceniany przez media ".

Drodzy rodacy .

Te 68 % .

Gdzie , kurna , byliscie ?

Przeciez tego czlowieka literalnie zaszczuwano a wam pluto w twarz .

-

Ale znaczy to tez cos bardzo niedobrego - ze polska demokracja jest bardzo k a l e k a i kulawa

jesli 68 % nie znajduje swojej reprezentacji w mediach i nie moze sie wypowiedziec.

-