Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy obraz Lecha Kaczynskiego i jego zony Marii byl zmanipulowany ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 421
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

gumis - aleś się uparł na zrozumienie.

to taka zakrzywiona patriotycznie parabola literacka była.

W skrócie - zdarzył się nam rzekomo ewenement na skalę światową. I był prezydentem.

i nikt o tym nie wiedział..... co najdziwniejsze.....

Zgodnie z polska tradycja o zmarlych mowi sie dobrze albo wcale.

to mow dobrze o Hitlerze ,Polpocie itd skoro to polska tradycja ,w takiem razie nie bede tradycyjny tylko postepowy ;-).A swoja droga ,mowianie o kims o kim sie mialo zle zdanie dobrze tylko dlatego ze nie zyje to dwulicowosc i tyle .N tej zasadzie o seryjnych mordercach nie powinno sie pisac wcale

to mow dobrze o Hitlerze ,Polpocie itd skoro to polska tradycja ,w takiem razie nie bede tradycyjny tylko postepowy ;-).A swoja droga ,mowianie o kims o kim sie mialo zle zdanie dobrze tylko dlatego ze nie zyje to dwulicowosc i tyle .N tej zasadzie o seryjnych mordercach nie powinno sie pisac wcale

Ja tam tradycji tej wierna nie jestem.

a nie lepiej "Prawda was wyzwoli" ?

Oj Boho, twierdzisz w innym watku, ze tradycja polska nie nakazuje klaskac na pogrzebie, a tu z kolei sprzeciwiasz sie tradycji.

Jak to z Toba jest?

Ja tam tradycji tej wierna nie jestem.

sorry,ale przeciez przed chwila twierdzilas ,ze to taka polska tradycja wiec wynikalo z tego ,ze nie wolno zle pisac o zmarlych kimkolwiek by nie byli i cokolwiek by nie robili.Zdecyduj sie wkoncu,czy jak ktos byl s.. ..nem to jak umrze wolno to o nim pisac jakim byl czlowiekiem czy nie ,bo inaczej to bedzie niemerytoryczna dyskusja

sorry,ale przeciez przed chwila twierdzilas ,ze to taka polska tradycja wiec wynikalo z tego ,ze nie wolno zle pisac o zmarlych kimkolwiek by nie byli i cokolwiek by nie robili.Zdecyduj sie wkoncu,czy jak ktos byl s.. ..nem to jak umrze wolno to o nim pisac jakim byl czlowiekiem czy nie ,bo inaczej to bedzie niemerytoryczna dyskusja

Czytaj ze zrozumieniem. Z tego, ze napisalam, ze taka jest polska tradycja, nie wynika, ze uwazam ja za sluszna.

-

Zeby Kaczynscy obiecali w nieokreslonej przyszlosci np ze geje beda sie mogly zenic jak to zrobil Obama a pozniej sie z tego zgrabnie wycofal, to " srodowiska opiniotworcze ' zaraz by ich kochaly i urabialy odpowiednio opinie publiczna albo gdyby Lech Kaczynski poszedl na jakies ustepstwa i zalecal wobec Michnika i TVN wraz z Moniki Olejnik .

Ale on tego nie chcial, nie robil , nie uwazal za sluszne .

No i kicha .

Obraz polityka jest filtrowany i sprzedawany przez media .

A media sa zalezne od sponsorow i dobrodziejow mediow .

-

Edytowane przez barakuda1
Gość Pepeg z Gumy
Barakuda ,moglabys to napisac moze po polsku ,bo Twoj ostani post brzmi jakbys korzystala z translaktora i za Chiny ludowe nie moge sie w nim sensu doszukac

Błagam! Niech lepiej nie tłumaczy.

-

Buhahahhahahahahaha ......z translatora .......buhahahahahaha .

-

obawiam się, że takie ataki w patryjotycznym wątku są co najmniej nie na miejscu.

-

A nie .

Ale tez na " J " ..

Forma zenska od imienia " Jan " czyli imie pochodzenia lacinskiego czyli zachodnie.

" Jaroslaw " to imie slowianskie, wschodnie . Hmmm, zeby nie napisac " rosyjskie ", kocie .

-

Edytowane przez barakuda1
Moze wrocmy do tematu watku.

Dla zainteresowanych artykul prof. Krasnodębskiego:

http://www.rp.pl/artykul/9157,461351_Krasnodebski__Juz_nie_przeszkadza.html

Pozdrawiam

pan Krasnodębski napisał:

"Obelgi były zaszczytem

Od paru lat spadały na nas wyzwiska – na tych wszystkich, którzy nie chcieli przyłączyć się do chóru wylewających pomyje na głowę Prezydenta, przystąpić do walki z kaczyzmem, dołączyć się do zbożnego czynu dożynania watah. Tak jakby nie było o wiele łatwiej płynąć z głównym nurtem, pisać do „GW” i odcinać kupony od poglądów wytartych w powszechnym obrocie. Nie, wcale się nie skarżę. Te obelgi były zaszczytem. Dzisiaj wiem, że są największym zaszczytem, jaki mnie spotkał w życiu."

chyba można tylko współczuć.....

-

Wedlug sondazu , zreszta niechetnemu prezydentowi , Radia Zet 68 % Polakow uwaza, ze prezydent Lech Kaczynski byl " nieslusznie oceniany przez media ".

Drodzy rodacy .

Te 68 % .

Gdzie , kurna , byliscie ?

Przeciez tego czlowieka literalnie zaszczuwano a wam pluto w twarz .

-

Ale znaczy to tez cos bardzo niedobrego - ze polska demokracja jest bardzo k a l e k a i kulawa

jesli 68 % nie znajduje swojej reprezentacji w mediach i nie moze sie wypowiedziec.

-