Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy obraz Lecha Kaczynskiego i jego zony Marii byl zmanipulowany ?

barakuda1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 421
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marian, wybacz pytanie, bo może kłopotliwe - czy Ty masz może zdiagnozowaną jakąś dysfunkcję ?

Nie mam na myśli Twoich poglądów - bo nic mi do tego, miej jakie chcesz, ale o formę i styl Twoich wypowiedzi - jakieś problemy z emocjami, natręctwo czy inna cholera?

Mam niejasne podejrzenie, ze kompletnie nie zrozumiałeś ...

... tematu wokół którego toczy się ta dyskusja. :eek: :stirthepot:

Profesora ? Taki z niego profesor jak z Kwaśniewskiego magister... a autorytetu to mu ubywa, niestety, wraz z każdą publiczną wypowiedzią... ostatnio błysnął "nekrofilią" i "pedofilią"... ale pewno się czepiam, jak zwykle...

że ty nie znasz pewnych słów, to nie znaczy że inni czują jakiś dyskomfort.....

pocieszaj się...... za dwa miesiące gdy będzie po wszystkim, będziesz musiał wymyślić, kto będzie winien przegranej, więc zacznij już teraz.....

ja mam wymyślać? to Twoja robota, w końcu to Tobie za to płacą,

ja mam inne źródło utrzymania, zresztą nie najgorsze

Tak czytam i czytam .. i faktycznie - trudno z tych Twoich wypowiedzi zrozumieć temat "wokół którego toczy się ta dyskusja".

to zupełnie tak, jak z Kaczyńskim.... najpierw trochę pomlaska, pomlaska i coś tam z siebie wyjąka..... następnego dnia okazuje się, że mlaskania było albo za dużo, albo za mało, albo nuta patriotyczna nie ta co trzeba...... i wtedy pojawiają się wszelkiej maści przydupasy i tłumaczą, co Kaczyński poprzedniego dnia chciał powiedzieć.....

Profesora ? Taki z niego profesor jak z Kwaśniewskiego magister... a autorytetu to mu ubywa, niestety, wraz z każdą publiczną wypowiedzią... ostatnio błysnął "nekrofilią" i "pedofilią"... ale pewno się czepiam, jak zwykle...

Porównanie średnio trafione. Profesor to nie tylko tytuł naukowy, ale też stanowisko nauczyciela akademickiego.

Poza tym brak tytułu u p. Bartoszewskiego wynika z innych trochę powodów.

A czepiaj się do woli. Nie ma obowiązku posiadania autorytetu w osobie p. Bartoszewskiego.

Tak samo jak nie ma jedynie słusznego wzorca osobowego prawego Polaka - jak chcieliby niektórzy.

Porównanie średnio trafione. Profesor to nie tylko tytuł naukowy, ale też stanowisko nauczyciela akademickiego.

Poza tym brak tytułu u p. Bartoszewskiego wynika z innych trochę powodów.

A czepiaj się do woli. Nie ma obowiązku posiadania autorytetu w osobie p. Bartoszewskiego.

Tak samo jak nie ma jedynie słusznego wzorca osobowego prawego Polaka - jak chcieliby niektórzy.

Żenada !

nawet jak nie-zdiagnozowaną, to zdecydowanie coś jest na rzeczy :)

sugerujesz Lump , że autorytet profesora Bartoszewskiego marnie wypada w konfrontacji z marianem ? :)

Tak.

Sugeruje .

Mam takie wrazenie, ze pan Bartoszewski nie ma nic interesujacego i madrego do powiedzenia .

Poza tym ten demencjalny wiek ..........czy on nie jest aby moherowym beretem ?

-