barakuda1 11.05.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 (edytowane) Profesora ? Taki z niego profesor jak z Kwaśniewskiego magister... a autorytetu to mu ubywa, niestety, wraz z każdą publiczną wypowiedzią... ostatnio błysnął "nekrofilią" i "pedofilią"... ale pewno się czepiam, jak zwykle... - No tak . Ta ty- tuomania. Odwyklam od niej w tym zagajniku . Obecnie przygladam sie jak rozwija sie gym facetowi gdzie pedalujac w miejscu w celu zrzucenia zbednych funtuff tudziez kilogramuff wytwarzasz energie , ktora on sprytnie chowa w jakims pudelku zeby w zimie ogrzac domy jakis biedniejszych obywateli . Ale on nie ma tytulu profesora .........znaczy glupek wiejski . - Edytowane 11 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 11.05.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 ... zbednych funtuff tudziez kilogramuff ... barakuda, nareszcie wiem, gdzie o Tobie słyszałem ... nie dawało mi to spokoju. http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201002/1265884558_by_Olia_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 11.05.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 POziom godny członka PO , ale co się można spodziewać PO takich nauczycielach jak Niesiołowski :D:D:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 11.05.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 -Lojejku jakie super smieszne . Moze mnie tez widziales obywatelu yarpenowski . Za duzo Kuby Wojewodzkiego z Farfalskim czy jakos tak, nie, sorry, Figurskim lol - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 11.05.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 fakt...... podobne do niej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 11.05.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Porównanie średnio trafione. Profesor to nie tylko tytuł naukowy, ale też stanowisko nauczyciela akademickiego. A Andrzej Lepper, kandydat na prezydenta 2010, posiada trzy tytuły doktora honoris causa: Międzyregionalnej Akademii Zarządzania Personelem w Kijowie (z 2004 za osiągnięcia w zbliżaniu we wzajemnych kontaktach między narodami polskim i ukraińskim) oraz Ukraińskiej Akademii Technologicznej (z 2005 za działalność na rzecz zbliżenia polsko-ukraińskiego i wkład w rozwój socjalny polskiego społeczeństwa)[14]. Trzeci przyznany przez Moskiewską Państwową Akademię Precyzyjnej Techniki Chemicznej im. Michaiła Łomonosowa odebrał 12 lutego 2007 Czy - podobnie jak w przypadku Bartoszewskiego - też piszesz: doktor Lepper ? Ile tytułów doktora honoris causa otrzymał Bartoszewski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 11.05.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 (edytowane) - No prosze jaki madry czlowiek ten Lepper Zawsze czytam co powie bo to jest bardzo madry czlowiek , madry czlowiek ma tytuly bowiem tylko jak czlowiek ma tytuly to jest madry a zatem jest madry bo ma tytuy a tytuy ma bo jest madry - to siem rozumie samo przez siem - i dlatego zawsze czytam co ma do powiedzenia madry czlowiek oczywiscie.. Z tytuami bo jak nie ma tytuuff to nie czytam bo to nie jest madry czlowiek a jak ma tytuy to jest madry , Walesa tez . lol - Edytowane 11 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 11.05.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 (edytowane) POziom godny członka PO , ale co się można spodziewać PO takich nauczycielach jak Niesiołowski :D:D:stirthepot: Skoro mnie tak nakłaniasz to chyba pójdę się zapisać Tylko widzisz z Niesiołowskim mam problem, bo to dla mnie żaden nauczyciel ani mi z nim nie po drodze. A jakbym się tak do Samoobrony zapisał to będę w porządku i patriota ? Wszak PiS ochoczo z nimi koalicję zawiązał, ba nawet Leppera wicepremierem chyba zrobił, więc chyba to o czymś świadczy ? A na poważnie - irytują mnie te próby "równej babki" typu "koffana" itp. Dla mnie to kaleczenie języka polskiego. Podobnie zresztą jak błędy gramatyczne i ortograficzne, Marianie. Jeszcze jedno mnie nurtuje - któż z PiS (dobrze łączę w pary ?) był Twoim nauczycielem, bo zastanawia mnie, który to natchnął Cię stylem dyskusji, który prezentujesz Edytowane 11 Maja 2010 przez yarpenowski pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 11.05.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Lojejku jakie super smieszne. Obywatelko barakudo, cieszę się, że po raz kolejny rozbawiłem obywatelkę, zaoszczędzisz na liftingach, bo śmiech to zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 11.05.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Skoro mnie tak nakłaniasz to chyba pójdę się zapisać Tylko widzisz z Niesiołowskim mam problem, bo to dla mnie żaden nauczyciel ani mi z nim nie po drodze. A jakbym się tak do Samoobrony zapisał to będę w porządku i patriota ? Wszak PiS ochoczo z nimi koalicję zawiązał, ba nawet Leppera wicepremierem chyba zrobił, więc chyba to o czymś świadczy ? A na poważnie - irytują mnie te próby "równej babki" typu "koffana" itp. Dla mnie to kaleczenie języka polskiego. Podobnie zresztą jak błędy gramatyczne i ortograficzne, Marianie. Jeszcze jedno mnie nurtuje - któż z PiS (dobrze łączę w pary ?) był Twoim nauczycielem, bo zastanawia mnie, który to natchnął Cię stylem dyskusji, który prezentujesz Jak PO zdobyło władzę na kłamstwie, agresji i nienawiści i tak POzostało. Jak mawia lud -- nie pomogą doktoraty jeśli ktoś jest chamowaty !!! Głosuj na Bronka, popieraj Tuska, będziesz parobkiem u Niemca i Ruska! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 11.05.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Jak PO zdobyło władzę na kłamstwie, agresji i nienawiści i tak POzostało. Jak mawia lud -- nie pomogą doktoraty jeśli ktoś jest chamowaty !!! Głosuj na Bronka, popieraj Tuska, będziesz parobkiem u Niemca i Ruska! :D Marian, zostało Ci jeszcze trochę wątków w których możesz to wkleić ... ruchy, ruchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 11.05.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Zenada i tylko POzostał cienki bolek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.05.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 A Andrzej Lepper, kandydat na prezydenta 2010, posiada trzy tytuły doktora honoris causa: Międzyregionalnej Akademii Zarządzania Personelem w Kijowie (z 2004 za osiągnięcia w zbliżaniu we wzajemnych kontaktach między narodami polskim i ukraińskim) oraz Ukraińskiej Akademii Technologicznej (z 2005 za działalność na rzecz zbliżenia polsko-ukraińskiego i wkład w rozwój socjalny polskiego społeczeństwa)[14]. Trzeci przyznany przez Moskiewską Państwową Akademię Precyzyjnej Techniki Chemicznej im. Michaiła Łomonosowa odebrał 12 lutego 2007 Czy - podobnie jak w przypadku Bartoszewskiego - też piszesz: doktor Lepper ? Ile tytułów doktora honoris causa otrzymał Bartoszewski ? Ja w ogóle nie piszę o Lepperze. Ale Ty się nie krępuj . Widzę, że znajomość biografii koalicjanta była obowiązkowa i wykuta na blachę Jeżeli chodzi o zagadkę - to nie mam pojęcia, ale obawiam się , że mi powiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 11.05.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Ja w ogóle nie piszę o Lepperze. Ale Ty się nie krępuj . Widzę, że znajomość biografii koalicjanta była obowiązkowa i wykuta na blachę Jeżeli chodzi o zagadkę - to nie mam pojęcia, ale obawiam się , że mi powiesz. Nie uważacie, że Lepperowi należy się honorowe członkowstwo w PO? Mógłby zasiadać w loży Zbycha, Rycha i Sawickiej. :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.05.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 - Ale on nie ma tytulu profesora .........znaczy glupek wiejski . - a fe. no ale chyba nie marian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 11.05.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Sojusz PO-SLD-Samabrona bez pługa coraz wyraźniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.05.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Nie uważacie, że Lepperowi należy się honorowe członkowstwo w PO? Mógłby zasiadać w loży Zbycha, Rycha i Sawickiej. :D:D Czlonkowstwo to raczej nie...Ja to bym go jakos tak poTwojej prawicy widziala, skoro juz pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 11.05.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Czlonkowstwo to raczej nie...Ja to bym go jakos tak poTwojej prawicy widziala, skoro juz pytasz Z prawej czy z lewej wszystko jedno . Wiem że Andrzejek kobitki lubił puszczać przodem a przestępstwa popełniał w interesie narodu . :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.05.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Z prawej czy z lewej wszystko jedno . Wiem że Andrzejek kobitki lubił puszczać przodem .. . :D:D Duzo o nim wiesz Musi byc Ci bliski...chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 11.05.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Z prawej czy z lewej wszystko jedno . Wiem że Andrzejek kobitki lubił puszczać przodem a przestępstwa popełniał w interesie narodu . :D:D Marian, czy Ty byłeś może bez dostępu do mediów przez jakiś czas ? Nie wiem - w śpiączce, na bezludnej wyspie, za granicą .. itp ? Może nie jesteś świadom, że to Jarosław Kaczyński zawiązał koalicję z Andrzejem Lepperem i uczynił go wicepremierem ? Nie kto inny, tylko Jarosław. Szydząc teraz z Leppera, szydzisz z Jarosława chyba, być może nie wiesz co czynisz, opamiętaj się zawczasu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts