Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy obraz Lecha Kaczynskiego i jego zony Marii byl zmanipulowany ?

Recommended Posts

Profesora ? Taki z niego profesor jak z Kwaśniewskiego magister... a autorytetu to mu ubywa, niestety, wraz z każdą publiczną wypowiedzią... ostatnio błysnął "nekrofilią" i "pedofilią"... ale pewno się czepiam, jak zwykle...

-

No tak .

Ta ty- tuomania.

Odwyklam od niej w tym zagajniku .

Obecnie przygladam sie jak rozwija sie gym facetowi gdzie pedalujac w miejscu w celu zrzucenia zbednych funtuff tudziez kilogramuff wytwarzasz energie , ktora on sprytnie chowa w jakims pudelku zeby w zimie ogrzac domy jakis biedniejszych obywateli .

Ale on nie ma tytulu profesora .........znaczy glupek wiejski .

-

Edytowane przez barakuda1
  • Odpowiedzi 421
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... zbednych funtuff tudziez kilogramuff ...

barakuda, nareszcie wiem, gdzie o Tobie słyszałem ;) ... nie dawało mi to spokoju.

http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201002/1265884558_by_Olia_500.jpg

-

Lojejku jakie super smieszne .

Moze mnie tez widziales obywatelu yarpenowski .

Za duzo Kuby Wojewodzkiego z Farfalskim czy jakos tak, nie, sorry, Figurskim

lol

-

Porównanie średnio trafione. Profesor to nie tylko tytuł naukowy, ale też stanowisko nauczyciela akademickiego.

A Andrzej Lepper, kandydat na prezydenta 2010, posiada trzy tytuły doktora honoris causa: Międzyregionalnej Akademii Zarządzania Personelem w Kijowie (z 2004 za osiągnięcia w zbliżaniu we wzajemnych kontaktach między narodami polskim i ukraińskim) oraz Ukraińskiej Akademii Technologicznej (z 2005 za działalność na rzecz zbliżenia polsko-ukraińskiego i wkład w rozwój socjalny polskiego społeczeństwa)[14]. Trzeci przyznany przez Moskiewską Państwową Akademię Precyzyjnej Techniki Chemicznej im. Michaiła Łomonosowa odebrał 12 lutego 2007

Czy - podobnie jak w przypadku Bartoszewskiego - też piszesz: doktor Lepper ? Ile tytułów doktora honoris causa otrzymał Bartoszewski ? :)

-

No prosze jaki madry czlowiek ten Lepper

Zawsze czytam co powie bo to jest bardzo madry czlowiek , madry czlowiek ma tytuly bowiem tylko jak czlowiek ma tytuly to jest madry a zatem jest madry bo ma tytuy a tytuy ma bo jest madry - to siem rozumie samo przez siem - i dlatego zawsze czytam co ma do powiedzenia madry czlowiek oczywiscie..

Z tytuami bo jak nie ma tytuuff to nie czytam bo to nie jest madry czlowiek a jak ma tytuy to jest madry , Walesa tez .

lol

-

Edytowane przez barakuda1
POziom godny członka PO , ale co się można spodziewać PO takich nauczycielach jak Niesiołowski :D:D:D:stirthepot:

Skoro mnie tak nakłaniasz to chyba pójdę się zapisać ;)

Tylko widzisz z Niesiołowskim mam problem, bo to dla mnie żaden nauczyciel ani mi z nim nie po drodze. A jakbym się tak do Samoobrony zapisał to będę w porządku i patriota ? Wszak PiS ochoczo z nimi koalicję zawiązał, ba nawet Leppera wicepremierem chyba zrobił, więc chyba to o czymś świadczy ?

A na poważnie - irytują mnie te próby "równej babki" typu "koffana" itp. Dla mnie to kaleczenie języka polskiego. Podobnie zresztą jak błędy gramatyczne i ortograficzne, Marianie.

Jeszcze jedno mnie nurtuje - któż z PiS (dobrze łączę w pary ?) był Twoim nauczycielem, bo zastanawia mnie, który to natchnął Cię stylem dyskusji, który prezentujesz

Edytowane przez yarpenowski
pytanie
Skoro mnie tak nakłaniasz to chyba pójdę się zapisać ;)

Tylko widzisz z Niesiołowskim mam problem, bo to dla mnie żaden nauczyciel ani mi z nim nie po drodze. A jakbym się tak do Samoobrony zapisał to będę w porządku i patriota ? Wszak PiS ochoczo z nimi koalicję zawiązał, ba nawet Leppera wicepremierem chyba zrobił, więc chyba to o czymś świadczy ?

A na poważnie - irytują mnie te próby "równej babki" typu "koffana" itp. Dla mnie to kaleczenie języka polskiego. Podobnie zresztą jak błędy gramatyczne i ortograficzne, Marianie.

Jeszcze jedno mnie nurtuje - któż z PiS (dobrze łączę w pary ?) był Twoim nauczycielem, bo zastanawia mnie, który to natchnął Cię stylem dyskusji, który prezentujesz

Jak PO zdobyło władzę na kłamstwie, agresji i nienawiści i tak POzostało.

Jak mawia lud -- nie pomogą doktoraty jeśli ktoś jest chamowaty !!!

Głosuj na Bronka, popieraj Tuska,

będziesz parobkiem u Niemca i Ruska! :D:D

Jak PO zdobyło władzę na kłamstwie, agresji i nienawiści i tak POzostało.

Jak mawia lud -- nie pomogą doktoraty jeśli ktoś jest chamowaty !!!

Głosuj na Bronka, popieraj Tuska,

będziesz parobkiem u Niemca i Ruska! :D:D

Marian, zostało Ci jeszcze trochę wątków w których możesz to wkleić ... ruchy, ruchy ;)

A Andrzej Lepper, kandydat na prezydenta 2010, posiada trzy tytuły doktora honoris causa: Międzyregionalnej Akademii Zarządzania Personelem w Kijowie (z 2004 za osiągnięcia w zbliżaniu we wzajemnych kontaktach między narodami polskim i ukraińskim) oraz Ukraińskiej Akademii Technologicznej (z 2005 za działalność na rzecz zbliżenia polsko-ukraińskiego i wkład w rozwój socjalny polskiego społeczeństwa)[14]. Trzeci przyznany przez Moskiewską Państwową Akademię Precyzyjnej Techniki Chemicznej im. Michaiła Łomonosowa odebrał 12 lutego 2007

Czy - podobnie jak w przypadku Bartoszewskiego - też piszesz: doktor Lepper ? Ile tytułów doktora honoris causa otrzymał Bartoszewski ? :)

Ja w ogóle nie piszę o Lepperze.

Ale Ty się nie krępuj .

Widzę, że znajomość biografii koalicjanta była obowiązkowa i wykuta na blachę :)

Jeżeli chodzi o zagadkę - to nie mam pojęcia, ale obawiam się , że mi powiesz.

Ja w ogóle nie piszę o Lepperze.

Ale Ty się nie krępuj .

Widzę, że znajomość biografii koalicjanta była obowiązkowa i wykuta na blachę :)

Jeżeli chodzi o zagadkę - to nie mam pojęcia, ale obawiam się , że mi powiesz.

Nie uważacie, że Lepperowi należy się honorowe członkowstwo w PO? Mógłby zasiadać w loży Zbycha, Rycha i Sawickiej. :D:D:D

Nie uważacie, że Lepperowi należy się honorowe członkowstwo w PO? Mógłby zasiadać w loży Zbycha, Rycha i Sawickiej. :D:D:D

Czlonkowstwo to raczej nie...Ja to bym go jakos tak poTwojej prawicy widziala, skoro juz pytasz :)

Czlonkowstwo to raczej nie...Ja to bym go jakos tak poTwojej prawicy widziala, skoro juz pytasz :)

Z prawej czy z lewej wszystko jedno .:)

Wiem że Andrzejek kobitki lubił puszczać przodem ;)

a przestępstwa popełniał w interesie narodu . :D:D:D

.. . :D:D:D

Duzo o nim wiesz :) Musi byc Ci bliski...chyba ;)

a przestępstwa popełniał w interesie narodu . :D:D:D

Marian, czy Ty byłeś może bez dostępu do mediów przez jakiś czas ? Nie wiem - w śpiączce, na bezludnej wyspie, za granicą .. itp ?

Może nie jesteś świadom, że to Jarosław Kaczyński zawiązał koalicję z Andrzejem Lepperem i uczynił go wicepremierem ? Nie kto inny, tylko Jarosław. Szydząc teraz z Leppera, szydzisz z Jarosława chyba, być może nie wiesz co czynisz, opamiętaj się zawczasu ?