mariankossy 12.05.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Wymiękacie ??? Normy PO są nam znane ganianie z gumowym penisem po Sejmie, picie alkoholu w centrum miasta, wyzywanie głowy państwa od pijaków, wykluczanie z życia towarzyskiego ludzi popierających PiS, publiczne ośmieszanie, wyszydzanie przeciwników, nie postawienie zarzutów Drzewieckiemu i Chlebowskiemu, wyciszenie ich afer (a tam mogły być miliony zlotych) PO przypomina mi nieboszczkę PZPR co w świetle tego, że ten zdrajca Jaruzelski leciał do Moskwy rządowym samolotem z Marszałkiem Komorowskim... nie podoba mi się to A wam to się podoba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 13.05.2010 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 (edytowane) - Tak . Nam sie to bardzo podoba . Zwlaszcza bieganie z g u m o w y m penisem . Bardzo prosze o jeszcze troche biegania . Pihuuuu buhahahahaahahahahaha . - Edytowane 13 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 13.05.2010 02:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 (edytowane) Macie rację ale.... Władek mi to translejt na nasze :D:D http://www.youtube.com/watch?v=Gq9S8yUTnpE Hihihihi ale dostal sazniste brawa bo to jest madry czlowiek, to madry czlowiek jest . :popcorn: - Dobry ten koment o L4 - hahahahahaha . - Edytowane 13 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 13.05.2010 02:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 No linka do oryginału nie ma, ale sądząc z treści, to o Jarku A nie . Mowa o Donaldzie . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 13.05.2010 02:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Z prawej czy z lewej wszystko jedno . Wiem że Andrzejek kobitki lubił puszczać przodem a przestępstwa popełniał w interesie narodu . :D:D - Bo on interes rolniczy zawsze mial przed oczami . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 13.05.2010 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 (edytowane) Wymiękacie ??? Normy PO są nam znane ganianie z gumowym penisem po Sejmie, picie alkoholu w centrum miasta, wyzywanie głowy państwa od pijaków, wykluczanie z życia towarzyskiego ludzi popierających PiS, publiczne ośmieszanie, wyszydzanie przeciwników, nie postawienie zarzutów Drzewieckiemu i Chlebowskiemu, wyciszenie ich afer (a tam mogły być miliony zlotych) PO przypomina mi nieboszczkę PZPR co w świetle tego, że ten zdrajca Jaruzelski leciał do Moskwy rządowym samolotem z Marszałkiem Komorowskim... nie podoba mi się to A wam to się podoba ! Marian, jeśli to nie Twoje - http://wiadomosci.wp.pl/kat,90354,oid,17835844,sort,1,title,Poslanka-PO-nie-mamy-zwiazanych-rak,wid,12255081,opinie.html - a nie podejrzewam Cię o taką nagłą przemianę, żeby coś składnie napisać, to jesteś po prostu zwykłym, żałosnym złodziejem, ponieważ plagiat to złodziejstwo. A żałosnym dlatego, bo żałosnym jest, gdy trzeba kraść opinie innych bo samemu nie ma się nic do powiedzenia. Edytowane 13 Maja 2010 przez yarpenowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 13.05.2010 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 http://info.cytaty.net.pl/aut/j/jozefpilsudski.jpg Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić. — Józef Piłsudski Czy to przypadkiem ten sam Piłsudski, którego rodzina zaprotestowała, żeby Lech Kaczyński spoczywał obok Marszałka, bo nie życzy sobie próby zawłaszczenia mitu Piłsudskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 13.05.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Bronisław Komorowski przypomniał na spotkaniu ze studentami na Uniwersytecie Śląskim, że sam swoją pracę magisterską napisał w 11 dni, ... "sam " swoją pracę magisterską " napisał " :D:D Bronek, jeśli to nie Twoje -, to jesteś po prostu zwykłym, żałosnym złodziejem, ponieważ plagiat to złodziejstwo. A żałosnym dlatego, bo żałosnym jest, gdy trzeba kraść opinie innych bo samemu nie ma się nic do powiedzenia. Ale to dobre !!! Dzięki POlszewikom że to Bronkowi przypomneli !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 13.05.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Marian, jeśli to nie Twoje - http://wiadomosci.wp.pl/kat,90354,oid,17835844,sort,1,title,Poslanka-PO-nie-mamy-zwiazanych-rak,wid,12255081,opinie.html - a nie podejrzewam Cię o taką nagłą przemianę, żeby coś składnie napisać, to jesteś po prostu zwykłym, żałosnym złodziejem, ponieważ plagiat to złodziejstwo. A żałosnym dlatego, bo żałosnym jest, gdy trzeba kraść opinie innych bo samemu nie ma się nic do powiedzenia. ' Bardzo cie przepraszam ale ty tez nie przedstawiasz nam s w o i c h po gladow i opinii . ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 13.05.2010 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 (edytowane) Czy to przypadkiem ten sam Piłsudski, którego rodzina zaprotestowała, żeby Lech Kaczyński spoczywał obok Marszałka, bo nie życzy sobie próby zawłaszczenia mitu Piłsudskiego - W porzadku . Nikt nie ma o to pretensji , Maria i Lech Kaczynscy leza sobie w krypcie obok . I ach, czy te wlosy z nosa u Komorowskiego to nie nawiazanie do tego profilu ? tzn mitu . Wasy + tytul szlachecki - chociaz tytuly hrabiowskiego nadawane byly przez zaborcow , ale mozna slusznie zalozyc, ze w Polsce i tak wiekszosc nie ma o tym po jecia - i mozna zasugerowac delikatnie do jakiej to tradycji , panie, tego, sie po - dpinamy. - Pilsudski to panie i tamto, wasy i Kasztanka, sztucer i ...po lowanka . - Edytowane 13 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 13.05.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Oj figlarna z Ciebie manipulantka. Choć w moim poście o Komorowskim ani słowa - trzeba się było przypiąć. A mój przekaz był całkiem jasny. Ponadto, jeśli już pisać to wypada, albo znać temat albo go sprawdzić. Tytuły hrabiowskie w Polsce nie były nadawane w tylko przez zaborców, ale także przez zaborców - a z tego używając logiki wcale nie wynika, iż każdy tytuł hrabiowski musiał być nadany przez zaborców - ale jak widać faktycznie "mozna slusznie zalozyc, ze w Polsce i tak wiekszosc nie ma o tym pojecia" także Ci, którzy o tym piszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 13.05.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Oj figlarna z Ciebie manipulantka. Choć w moim poście o Komorowskim ani słowa - trzeba się było przypiąć. A mój przekaz był całkiem jasny. Ponadto, jeśli już pisać to wypada, albo znać temat albo go sprawdzić. Tytuły hrabiowskie w Polsce nie były nadawane w tylko przez zaborców, ale także przez zaborców - a z tego używając logiki wcale nie wynika, iż każdy tytuł hrabiowski musiał być nadany przez zaborców - ale jak widać faktycznie "mozna slusznie zalozyc, ze w Polsce i tak wiekszosc nie ma o tym pojecia" także Ci, którzy o tym piszą. Nie wiem dlaczego, ale w kazdym twoim poscie piszesz * manipulacja * he he he z historia jest sie na bakier - szkolna niedorobka he he . Tytuly hrabiowskie byly albo nadawane przez zaborcow albo jak tytul barona - kupowane . Szlachta polska nie godzila sie na zadne tytuly w obrebie stanu szlacheckiego poniewaz uwazala, ze w obrebie stanu wszyscy sa rowni . Klania sie szkola :popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 13.05.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 (edytowane) Nie wiem dlaczego, ale w kazdym twoim poscie piszesz * manipulacja * he he he Ciekawe dlaczego ... wszak piszę w wątku o manipulacjach. A do poczytania polecam : http://www.wawrzak.org/kosinski/tytuly_honorowe_wstep.htm http://pl.wikisource.org/wiki/Encyklopedia_staropolska/Hrabia Edytowane 13 Maja 2010 przez yarpenowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 13.05.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 (edytowane) - Czyli hrabia Komorowski byc moze jest h r a b i a ale niekoniecznie jest s z l a c h c ic e m . He he . Pilsudski nie byl hrabia na pewno he he he he . - Edytowane 13 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 13.05.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 (edytowane) Wiesz już dlaczego piszę o manipulacji ? ... chociaz tytuly hrabiowskiego nadawane byly przez zaborcow , ale mozna slusznie zalozyc, ze w Polsce i tak wiekszosc nie ma o tym pojecia ... Tytuly hrabiowskie byly albo nadawane przez zaborcow albo jak tytul barona - kupowane. Przydałby się jeszcze następny post mówiący, że "tytuły hrabiowskie były nadawane przez zaborców, albo kupowane, albo nadawane przez zagranicznych monarchów. np Habsburgów, albo nadawane przez Zygmunta Augusta, albo .... Ponadto, czy ja gdzieś napisałem, że Komorowski jest hrabią lub szlachcicem ? Otóż nie. Ale choć to przykre, zamierzam nazywać rzeczy po imieniu. Tak jak Marian jest dla mnie żałosnym złodziejem, tak Ty, mości barakudo, jesteś obłudną manipulatorką - tak bardzo zarzucasz innym manipulowanie wizerunkiem Lecha Kaczyńskiego, sama zaś próbujesz (choć przyznać muszę, że dość nieudolnie) taką samą manipulację uprawiać. Chociaż może nie taką samą - bo Twoja jest przecież patriotyczna. Edytowane 13 Maja 2010 przez yarpenowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 13.05.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 a dla mnie to tylko żałosna blondyna, która wrzuca bez ładu i składu swoje głupawe wypociny, żeby tylko zaistnieć.... dlatego powtarzam : NIE KARMIĆ PAJACA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 13.05.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 BOHO, wyluzuj. Mnie taka dyskusja po prostu bawi. Lubię patrzeć jak ludzie chorzy z nienawiści brną i brną we własne krętactwa. Ponadto zawsze jest szansa, że taka osoba przykuta do monitora narobi mniej szkód w rzeczywistości poza ekranem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 13.05.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 czyli rodzaj terapii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 13.05.2010 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 BOHO, wyluzuj. Mnie taka dyskusja po prostu bawi. Lubię patrzeć jak ludzie chorzy z nienawiści brną i brną we własne krętactwa. Ponadto zawsze jest szansa, że taka osoba przykuta do monitora narobi mniej szkód w rzeczywistości poza ekranem. No prosze . Odezwal sie rodzimy Kevin Bacon do szostej potegi hihihihe - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 13.05.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Cóż za inteligentne spostrzeżenie w dobie internetu . Poprostu SSSSSuuPPPeEErr !!! - Nie mozna , niestety , optymistycznie zakladac, ze ta doba do niektorych juz dotarla . Sam fakt po dlaczenia do internetu jeszcze o niczym nie swiadczy hi hi hihihi Mentalnie sa ciagle na etapie Odry . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts