BOHO 21.04.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Marian, mam wrażenie, że trochę oderwałeś się od rzeczywistości. trochę ? chyba trochę bardzo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 21.04.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 - Badzcie czujni . Po ulicach chodza bojowki dziennikarzy pis-owskich i wysysaja z dobrych i uczciwych ludzi krew . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 21.04.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 trochę ? chyba trochę bardzo..... BOHO, Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 21.04.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 - Badzcie czujni . Po ulicach chodza bojowki dziennikarzy pis-owskich i wysysaja z dobrych i uczciwych ludzi krew . - Ba! Chodzą słuchy, że robią listy obywateli którzy nie wywiesili flag podczas tygodniowej żałoby, panie... Zamordyzm totalny będzie, panie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 21.04.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Panie dziejaszku ja slyszalem, ze nalezy rozliczyc sie z ilosci lez wylanych podczas uroczystosci pogrzebowych, jesli okaze sie, ze za malo to kuku jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 21.04.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 (edytowane) - Maja im odbierac paszporty. Tak slyszalam. - Edytowane 21 Kwietnia 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 21.04.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 - Maja im odbierac paszporty. Tak slyszalam. - A więc to jednak prawda, kurczę ? Podobno też mają wprowadzić podatek wg wzrostu... czym jesteś wyższy tym większy podatek, panie... dyskutują właśnie czy skala liniowa czy progresywna Co to się porobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 21.04.2010 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 - I od razu zablokowali lotniska . W calej Europie na dodatek. Sam widzisz . Pan, pani widzi . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 21.04.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Nie wpuszczaja do kraju ludzi, ktorzy w niedziele kosza trawniki zamiast po mszy zrec rosol i ogladac familiade. Zgroza, to juz jest po prostu zgroza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 21.04.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 - Co gorsza z kraju tez nie wypuszczaja .......... lapanki na ulicach, boje sie wychodzic z domu ....... Co robic, co robic....... - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 21.04.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Nie dalej jak wczoraj pochwycili przyjaciela mojego stryja tylko za to, ze nosil wasy podobne do wasow hrabiego K. Na miejscu wypruli mu kiszki! Biada nam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 21.04.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 - No, jesli tylko kiszki ......to szczesciarz z niego . Bo podobno zjadaja na surowo . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 21.04.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 I podobno ma być wprowadzony zakaz spożywania drobiu, zwłaszcza konsumpcja kaczek ma być mocno karana...No i myślą o zmianie godła... dlatego ten zakaz, panie... będzie zamordyzm jak nic, pani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 21.04.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Brawo, brawo patrioci. Już widać dobry nastrój powrócił - i żarty o kaczkach, i o niskim wzroście - ale z kogo strony ? No żeby to jeszcze BOHO, ale Ci, którzy krokodyle łzy wylewali, obwiniali wszystkich o obrażanie prezydenta ? Miałkość widać i podwójną moralność ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 21.04.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Brawo, brawo patrioci. Już widać dobry nastrój powrócił - i żarty o kaczkach, i o niskim wzroście - ale z kogo strony ? No żeby to jeszcze BOHO, ale Ci, którzy krokodyle łzy wylewali, obwiniali wszystkich o obrażanie prezydenta ? Miałkość widać i podwójną moralność ... Stary, nie załamuj mnie... czytam i czytam i nie mogę wprost uwierzyć czy napisałeś powyższe na trzeźwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 21.04.2010 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 (edytowane) - Bo my tacy nienowoczesni jestesmy , zawsze ubrani na czarno , w zalobie i nie promujemy jednosci tylko martyrologie . Czaszki, szkielety , krypty i te rzeczy . Po zagszeniu swiatel i po zaciemnieniu okien czytamy za to Adama Michnika i Gazete Wyborcza i ogladamy TVN - nie damy sie dyktatowi kaczek oraz terrorowi jaki wprowadzaja ! Tacy jestesmy . - Moralnie podwojni szczegolnie jak ktos ma astygmatyzm i nie leczonego zeza . Edytowane 21 Kwietnia 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 21.04.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 (edytowane) Zupełnie na trzeźwo. Inni nie mogą, bo to złośliwe, ale ja to zupełnie inna bajka bo przecież w dobrym celu - to ironia w celach patriotycznych, taka rubaszna i inteligentna ? Zupełnie to do mnie nie przemawia. barakuda1, rozumiem ze odpowiedni poziom już osiągnęliśmy a teraz próbujesz pokonać mnie doświadczeniem ? Edytowane 21 Kwietnia 2010 przez yarpenowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 21.04.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 (edytowane) - Buhahahahahahaha............ Rozbawiles mnie . - " Zostac na drodze samemu , i w nocy ..... - To lubie - rzeklem - to lubie . " - A teraz wybywam, kupic sobie kefir marki Bieluch, patriotyzm majac na uwadze . No, najlepiej mi smakuje . Pijac go bede wylewac morze lez bo jednosc zostala zburzona - jedni klaskali a drudzy nie klaskali i co to moze znaczyc . A w ogole to prosze o nieograniczanie mojej wolnosci poprzez dyktature bo chce palic opony . Nie rozsmieszaj mnie, bardzo cie o to prosze, bo sam rozumiesz, ze ja , jako patriotka musze byc zawsze smiertelnie powazna . - Edytowane 21 Kwietnia 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 21.04.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 No i proszę - już coś pożytecznego dziś zrobiłem. "... niewątpliwym atutem terapii śmiechem jest to, iż jest to holistyczna metoda lecznicza, która wpływa zarówno na ciało jak i umysł." - może więc jest jednak jeszcze jakaś szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 21.04.2010 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 (edytowane) - Zmartwie cie - jestem bez szans na po-prawe . Stracona i dusza i cialo . Dobre uczynki tez mnie nie interesuja , ide sobie pogrzeszyc . Pogrzesze , pogrzesze i myk do spowiedzi i na jakis czas jestem skruszonym grzesznikiem a po-tem ...... hop ! i .znow...... - - Edytowane 21 Kwietnia 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts