Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy obraz Lecha Kaczynskiego i jego zony Marii byl zmanipulowany ?

barakuda1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 421
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Brawo, brawo patrioci.

Już widać dobry nastrój powrócił - i żarty o kaczkach, i o niskim wzroście - ale z kogo strony ? No żeby to jeszcze BOHO, ale Ci, którzy krokodyle łzy wylewali, obwiniali wszystkich o obrażanie prezydenta ?

Miałkość widać i podwójną moralność ...

Stary, nie załamuj mnie... czytam i czytam i nie mogę wprost uwierzyć czy napisałeś powyższe na trzeźwo...

-

Bo my tacy nienowoczesni jestesmy , zawsze ubrani na czarno , w zalobie i nie promujemy jednosci tylko martyrologie .

Czaszki, szkielety , krypty i te rzeczy .

Po zagszeniu swiatel i po zaciemnieniu okien czytamy za to Adama Michnika i Gazete Wyborcza i ogladamy TVN - nie damy sie dyktatowi kaczek oraz terrorowi jaki wprowadzaja !

Tacy jestesmy .

-

Moralnie podwojni szczegolnie jak ktos ma astygmatyzm i nie leczonego zeza .

Edytowane przez barakuda1

Zupełnie na trzeźwo.

Inni nie mogą, bo to złośliwe, ale ja to zupełnie inna bajka bo przecież w dobrym celu - to ironia w celach patriotycznych, taka rubaszna i inteligentna ? Zupełnie to do mnie nie przemawia.

barakuda1, rozumiem ze odpowiedni poziom już osiągnęliśmy a teraz próbujesz pokonać mnie doświadczeniem ?

Edytowane przez yarpenowski

-

Buhahahahahahaha............

Rozbawiles mnie .

-

" Zostac na drodze samemu , i w nocy .....

- To lubie - rzeklem - to lubie . "

-

A teraz wybywam, kupic sobie kefir marki Bieluch, patriotyzm majac na uwadze .

No, najlepiej mi smakuje .

Pijac go bede wylewac morze lez bo jednosc zostala zburzona - jedni klaskali a drudzy nie klaskali i co to moze znaczyc .

A w ogole to prosze o nieograniczanie mojej wolnosci poprzez dyktature bo chce palic opony .

Nie rozsmieszaj mnie, bardzo cie o to prosze, bo sam rozumiesz, ze ja , jako patriotka musze byc zawsze smiertelnie powazna .

-

-

Zmartwie cie - jestem bez szans na po-prawe .

Stracona i dusza i cialo .

Dobre uczynki tez mnie nie interesuja , ide sobie pogrzeszyc .

Pogrzesze , pogrzesze i myk do spowiedzi i na jakis czas jestem skruszonym grzesznikiem a po-tem ...... hop ! i .znow......

-

-