Beauty 16.04.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Mam pytanie dotyczące takiej barierki.Czy ktoś się orientuje ile może ona kosztować?Długość -9m http://img535.imageshack.us/img535/9084/p1040002s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alphatom79 16.04.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 A nie lepiej zapytać u jakiegoś producenta ? Ciężko jest określić koszt takiej balustrady nie wiedząc z czego jest zrobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.04.2010 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 W tym jest cały problem ,że ja cenę podaną przez kowala już znam i jest ,jak dla mnie,niewiarygodnie wysoka.Chciałam zasięgnąć opinii innych wykonawców ,bo przeciez tacy tu też zaglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.04.2010 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 W tym jest cały problem ,że ja cenę podaną przez kowala już znam i jest ,jak dla mnie,niewiarygodnie wysoka.Chciałam zasięgnąć opinii innych wykonawców ,bo przeciez tacy tu też zaglądają. Odwiedź innych kowali, bo ceny mają różne. Nasza balustrada (wewnątrz) została wyceniona od 3 do 5 tys. zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.04.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Ale na pewno wewnętrzna jest o wiele dłuższa niż te moje 9m ,a cena mojej przewyższała 5 tys:(:( Jestem trochę zaskoczona ,bo ten sam kowal robił nam tralki do wewnątrz i za wszystko zapłaciliśmy niecałe 2tys.,a teraz wyskoczył z taka sumą .Muszę poszukac innego wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts