lusias 04.04.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Moje wieści, jako weteranki "starej gwardii" i walecznie wojującej bojowniczki na stronie samego projektu - nie będą pocieszające Ja - od miesięcy przygotowywałam się na to , choć nadal nie wierzę. Zobaczcie sami, z przestrogą: nie ufajcie kosztorysom i losowi - w naszej sprawie na niekorzyść zadziałały - obie opcje. http://www.domwdziemionnej.p.ht ps. Już mieszkającym w wymarzonym zecie - serdecznie gratuluję. Zainteresowanym - polecam kontakt na PW - nadal ... Strasznie mi przykro ...... Rzeczywiście kosztorys ma się nijak do rzeczywistości ale to już nie jest ważne . Dziękuję za to, że Z123 na trochę nas połączył. Powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koka1 28.04.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 A moja ulubiona pracownia, zmieniła nawet szatę graficzną Im - nie potrzebne negatywne komentarze, zwłaszcza w temacie trefnych kosztorysów ... Pozostawiam - no comments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts