Ela04 17.02.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 o...dziękuję za odpowiedż... będziemy mieć 2 różnicowki i też to drobie cudo do pioruna:) Cieszę się, że mogłam pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 22.02.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 hej nam udało się zrobić wylewki i ocieplenie poddasza kiedy było troche ciepła i dlatego teraz na spokojnie robimy wykończeniówkę Ela04 teraz póki jest mroźnie i nic nie da się robić wybierzcie sobie już sprzęt do kuchni wyliczcie płytki jakie potrzebujecie, żebyście mieli wszystko ustalone, bo my jak teraz wszystko wybieramy w takim tempie, to niedługo osiwieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 25.02.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 hej nam udało się zrobić wylewki i ocieplenie poddasza kiedy było troche ciepła i dlatego teraz na spokojnie robimy wykończeniówkę Ela04 teraz póki jest mroźnie i nic nie da się robić wybierzcie sobie już sprzęt do kuchni wyliczcie płytki jakie potrzebujecie, żebyście mieli wszystko ustalone, bo my jak teraz wszystko wybieramy w takim tempie, to niedługo osiwieje zazdroszczę Wam że już jesteście po tynkach i wylewkach i możecie ostro działać... my dalej stoimy z robotą, :bash:może od poniedziałku uda się ruszyć ja bym najchętniej już wszystko kupowała, ale gdzie to trzymać...? ale masz rację, trzeba wszystko przemyśleć i zaplanować, no i spokojnie czekać na lepszą pogodę... zapraszam zaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.02.2011 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Hejka Elunia Pozdrawiam weekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 26.02.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Hejka Elunia Pozdrawiam weekendowo Witaj Edytko Jak miło, że wpadłaś. Kawa czy herbata? http://img163.imageshack.us/img163/4192/kawa.gif ja wolę filiżankę dobrej herbaty... http://img580.imageshack.us/img580/5773/ciasteczka.gif ciasteczka też się znajdą Pozdrawiam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.02.2011 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Herbatka ..... jesli mozna to waniliowa z karmelem ...... , a ciasteczka mniam , mniam ....... nie musisz namawiac juz mi slinka cieknie . Buziaki przesylam i sorrencja , ze towarzysko malo sie udzielam , ale wiesz jak jest BUDOWA ...... . U Ciebie fajnie wszystko wyglada , moj pan elektryk tez szykuje sie do akcji ..... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 28.02.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Herbatka ..... jesli mozna to waniliowa z karmelem ...... , a ciasteczka mniam , mniam ....... nie musisz namawiac juz mi slinka cieknie . Buziaki przesylam i sorrencja , ze towarzysko malo sie udzielam , ale wiesz jak jest BUDOWA ...... . U Ciebie fajnie wszystko wyglada , moj pan elektryk tez szykuje sie do akcji ..... . witaj w towarzystwie herbatkowym... wiesz różne mam herbatki, ale waniliowej z karmelem niestety - nie muszę to nadrobić...sama bym chętnie sie jej napiła... a co do udzielania się towarzysko, to ja też nie za bardzo się udzielam - brak czasu niestety i dojścia do komputera, który okupują moje dzieci (3)... jak siądę na chwilę zaraz marudzą: "Znowu o budowie?" itp nie ma lekko... ale mimo to nie ma dnia, żebym nie zaglądnęła na forum co słychać u innych - to już nałóg chyba:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.02.2011 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Elunia zapraszam na herbatke ..... http://img143.imageshack.us/img143/1883/img0407pk.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 03.03.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Elunia zapraszam na herbatke ..... http://img143.imageshack.us/img143/1883/img0407pk.jpg Uploaded with ImageShack.us już czuję ten aromat... szkoda, że nie można w realu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.03.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Witam .Też mieliśmy 1,5 tygodnia temu telefon z US i już nam się śniło ile nam zabiorą z rozliczenia jak się okazało pani księgowa źle obliczyła na naszą stratę będziemy mieć 1300 więcej a i jeszcze na fakturach zaplacono brakowało podpisu sprzedawcy ( podobno taki podpis nie musi być )dla świętgo spokoju podjechaliśmy do hurtowni i dowieźliźmy pani te podpisy .Mam nadzieję ,że szybko zwrot dostaniemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.03.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Przeczytałam sobie wstęp dzienniczka i widzę ,że w podobnym czasie zaczynaliśmy my 28 kwietnia wbiliśmy pierwszą łopatę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 19.03.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Renatamama3 Cieszę się, że do mnie zajrzałaś? nie raz gdzieś tam na forumowych stronach Cię spotkałam Na jakim etapie teraz jesteście? A z vatem u Ciebie super wyszło, że jeszcze wam dołożyli, to się rzadko zdarza zobaczymy co będzie u nas. Napiszę Ci w poniedziałek ile nam zabrali:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.03.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 (edytowane) Też byliśmy w szoku ,że pani taka miła w urzędzie np.księgowa cementu nie zalizyła do odpisu .Teraz tylko czekać jak kasa wpłynie a przyda się ,kupimy grzejniki i zapłacimy za montaż kominka i może jeszcze na coś zostanie .A my teraz właśnie układamy styro pod wylewki, został nam gabinet i łazienka ,podłogówka i do końca mc może uda nam się wylać wylewki materiał czeka .A ja Cię widziałam u netiu i jeszcze u Edytki . Edytowane 19 Marca 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 19.03.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Też byliśmy w szoku ,że pani taka miła w urzędzie np.księgowa cementu nie zalizyła do odpisu .Teraz tylko czekać jak kasa wpłynie a przyda się ,kupimy grzejniki i zapłacimy za montaż kominka i może jeszcze na coś zostanie .A my teraz właśnie układamy styro pod wylewki, został nam gabinet i łazienka ,podłogówka i do końca mc może uda nam się wylać wylewki materiał czeka .A ja Cię widziałam u netiu i jeszcze u Edytki . Podobnie zaczęliśmy, my nawet parę dni wcześniej od ciebie - 7 kwietnia, jednak jesteś do przodu z pracami. My na początku mieliśmy trochę perypetii, które nas przyhamowały, tak to już bywa. Niedługo będziemy mieli (my i wy) rocznicę od pierwszego wbicia łopaty!!! Jestem ciekawa, co zdążymy do tego czasu jeszcze zrobić. Chciałabym na rocznicę mieć już wylewki. Może się uda. Pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.03.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Oj perypetie skąd ja to znam cały mc (maj ) deszcz i robiące się fundamenty miedzy opadami .Potem rozjehana droga dojazdowła polna ,kopara z drogi gminnej woziła pustaki .My na rocznice mam nadzieję ,że już będziemy mieć opłytowane podasze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 20.03.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Pogodę zamówiłem, od poniedziałku będzie już git Szykujcie sprzęt ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 20.03.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 nie ma jak przyjaciele dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 20.03.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Już dziś jest poprawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 21.03.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 (edytowane) 21 marca poniedziałek PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY !!!http://img9.imageshack.us/img9/2663/wiosna10.gifwiosna przywitała nas pięknym słońcem!pozdrawiam wszystkich wiosennie:) Edytowane 21 Marca 2011 przez Ela04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 21.03.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam wiosennie po raz pierwszy w Twoim dzienniku i komentarzach. Twój dziennik przeczytałam jednym tchem – dziwne, że wcześniej go przeoczyłam. Gratuluję ładnego domku i życzę samych przyjemności i trafnych decyzji podczas wykańczania. Oczywiście życzę też pięknej wiosny w tym roku i dużo słoneczka. Słodziutki ten Wasz yorczek, tak jak nasza Mikunia (tylko nasza dwa razy większa - jest co kochaćhttp://1.1.1.2/bmi/smileys.smileycentral.com/cat/36/36_23_14.gif). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts