Ela04 21.03.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 (edytowane) mmms Witam, witam miłego gościa. Cieszę się, że wpadłaś z odwiedzinami. Nasz jorczek, jak tylko siadam przy komputerze zaraz wskakuje mi na kolana, potem na biurko i depcze po klawiaturze wychodzą mi nieraz świetne teksty. A co do wielkości, trudno mi porównać z waszą Mikunią, ale mam wrażenie, że są podobnej wielkości. Nasz Roki dopiero w kwietniu skończy rok. Jak go kupowaliśmy mówiono nam, że to miniaturka , od tego czasu trochę urósł i raczej do miniaturek nie należy, co ani trochę nam nie przeszkadza. Jak sama piszesz, jest co kochać zapraszam do odwiedzin i też słoneczka życzę Edytowane 27 Marca 2011 przez Ela04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 28.03.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 jak tynki zrobione to już potem szybko pójdzie, faktycznie sporo Wam wyszło tych tynków, u nas było około 500 m2 brame też mamy z Wiśniowskiego i też czekamy na kasę ze skarbowego około 11 tys., ale obiecałam sobie, że te pieniądze pójdą na umeblowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 28.03.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 my mamy piwnice i stąd ta różnica, mam Kamilko pytanie o balkon nad wykuszem, jak macie zrobioną izolację balkonu, kiedy ją wykonywaliście - przy wylewkach w domku czy przy ocieplaniu budynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 28.03.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 witam....fajnie, że już po tynkach....troche mało zdjęć...a jakie robiliście i ile za metr....przeraża mnie ta ilość...nam mają policzyć jutro ile ich zdaniem jest metrów...a jakie macie plany co do przeprowadzki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 29.03.2011 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 witam....fajnie, że już po tynkach....troche mało zdjęć...a jakie robiliście i ile za metr....przeraża mnie ta ilość...nam mają policzyć jutro ile ich zdaniem jest metrów... a jakie macie plany co do przeprowadzki? Cześć Aniu, ze zdjęciami się poprawię, muszę zabrać aparat na budowę tynki liczyli nam po 19zł/m2. To dobra cena, ale po kieszeni poczuliśmy taka dola inwestora... o nawet mi się trochę rymło co do przeprowadzki chcielibyśmy załatwić to w w wakacje, zobaczymy co z tego wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.04.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 No gratulki ,my wyleweczki lejemy w piątek ,mieliśmy wczoraj bo panu zwolnił się termin ale padło nam autko a mąż miał jeszcze sprawdzić szczelność podłogówki założyć odpływ w prysznicu i skończyć kanalizację w naszej łazience i musieliśmy panu odmówić i wziąć termin ustalony w tamtym tygodniu ale w piatek już będą a w niedziele będę chodzić już po wyleweczkach a nie rurkach .Po ile masz metr wylewek ceny poszły w górę przez to ,że paliwo drożeje ,2 tygodnie temu jak sie pytaliśmy chcieli 10 złm a teraz podnieśli się na 11 zł sami układaliśmy styropian . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 07.04.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 No gratulki ,my wyleweczki lejemy w piątek ,mieliśmy wczoraj bo panu zwolnił się termin ale padło nam autko a mąż miał jeszcze sprawdzić szczelność podłogówki założyć odpływ w prysznicu i skończyć kanalizację w naszej łazience i musieliśmy panu odmówić i wziąć termin ustalony w tamtym tygodniu ale w piatek już będą a w niedziele będę chodzić już po wyleweczkach a nie rurkach .Po ile masz metr wylewek ceny poszły w górę przez to ,że paliwo drożeje ,2 tygodnie temu jak sie pytaliśmy chcieli 10 złm a teraz podnieśli się na 11 zł sami układaliśmy styropian . Cześć Reniu to macie super cenę za wylewki. My płacimy 28 zł/m (materiał+robocizna) na gotowo. Straszna różnica. Trzymam kciuki za wylewki. Pochwal się swoim domkiem w wiosennym wydaniu. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.04.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) Cześć Reniu to macie super cenę za wylewki. My płacimy 28 zł/m (materiał+robocizna) na gotowo. Straszna różnica. Trzymam kciuki za wylewki. Pochwal się swoim domkiem w wiosennym wydaniu. Pa Jak tylko pokaże sie słonko to pstryknę zdjęcie .Dzisiaj zrobione zostały wylewki panowie zjawili się 8.20 porozkładali się i o 9 .00 zaczeli zmagania firma super .U nas 11 zł to tylko robocizna styro folie ,cement ,piach i włókna,plastyfikator , kupowaliśmy sami.Jeśli płaciłaś 28 zł i nic nie kupowałaś to super tanio masz u nas to wychodzi ok 34 zł metr ale mamy 15 cm styro na dole i 5 na górze i mąż jakąś grubą folię z certyfikatami kupował na podłogi . Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 17.04.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Nasz był styropian i folia. Reszta materiałów nas nie interesowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.04.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 No to u mnie ciut taniej wychodzi bo jak sobie za folię i styro doliczysz to więcej ci wyjdzie niż 28 m2 .My właśnie podłączyliśmy do domku kanalizację można siku robić tylko stelaż musimy założyć .Jutro zaczynamy z mężem murek oporowy pod taras robić .Ocieplenie poddasza sami robicie czy firma ? My już ociepliliśmy czekamy jak odparuje woda z wylewek i będziemy zakładać płyty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 20.04.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Chyba weźmiemy firmę do ocieplania poddasza z powodu chronicznego braku czasu. U nas chwilowy zastój w pracach - przerwa świąteczna, a przy okazji tynki i wylewki sobie schną. Potem mam nadzieję ruszymy z kopyta Reniu wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych -zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.04.2011 03:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://img690.imageshack.us/img690/997/wielkanoc3.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 22.04.2011 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Chyba weźmiemy firmę do ocieplania poddasza z powodu chronicznego braku czasu. U nas chwilowy zastój w pracach - przerwa świąteczna, a przy okazji tynki i wylewki sobie schną. Potem mam nadzieję ruszymy z kopyta Reniu wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych -zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności. My ocieplaliśmy sami i też tylko mogliśmy wygospodarować 2-3 dni w tygodniu po 2-3 godziny ocieplenie trwało oj trwało chyba z 2,5 mc ale 5 tys w kieszeni kupiliśmy za to wkład do kominka i płyty g-k . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.04.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 http://images39.fotosik.pl/816/82012615b15d11e9.jpg Smacznego jajka ,mokrego dyngusa ale nie tego z nieba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 27.04.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Witaj poświątecznie! Reniu podziwiam Was, że sami zrobiliście ocieplenie. 5 tys. w kieszeni to jest argument. Mój mąż też ma takie plany, ale mnie przeraża właśnie to, że będziemy się z tym strasznie długo bawić, bo po pracy zostaje nam niewiele czasu. Zobaczymy jeszcze, jak to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 27.04.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 No to spróbujcie pierwszą warstwę zobaczycie jak będzie wam szło ,chodź pierwsza idzie szybko z drugą gorzej bo stelaże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 29.04.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Renia czekam na obiecane fotki domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 30.04.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Dziś się zmobilizuję i zabiorę aparat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 02.05.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 http://img690.imageshack.us/img690/997/wielkanoc3.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytko nie podziękowałam Ci nawet za życzenia, co niniejszym czynię. Pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 04.05.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Bardzo ciekawe rozwiązanie z podwieszanym sufitem – pozwoliłam sobie ściągnąć zdjęcie, żeby pokazać mężowi - coś podobnego też chcę mieć. Domek coraz ładniejszy. Nadal podglądam Was i trzymam za kciuki. Łapka dla Rokiego od Mikusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts