Ela04 12.06.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 A u mnie rano salon był w kaflach zaraz z tatą pojadę zobaczyć czy udało się panu zrobić jadalnię .Ja się na zakupach do domku raz naurzerałam z firmą ,źle zabespieczyli umywalki i jedna była rozbita po mc udało się rozwiązać problem ale musiałam postraszyć policją ,do mnie we wtorek przyszły zamówione drzwi do prysznica .I przez to co stało się z tą umywalką terazkurier otwiera przesyłki . pierwszy raz nacięłam się na zakupach przez internet...tyle różnych rzeczy kupowałam i wszystko było ok. Tak jak mówisz trzeba stosować zasadę ograniczonego zaufania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Witaj Edytko! A mieszaj się, mieszaj... po to przecież jest forum. Masz rację, że tak nie powinno być. Jak widać nawet obecność przy budowie nie chroni przed błędami. Nie zwróciliśmy na to uwagi, wyszło dopiero przy zamawianiu drzwi. Oczywiście jest to rozwiązanie tymczasowe, będzie podmurowane. Zastanawiamy się też nad naświetlem górnym. Dobrze, że na to zwróciłaś uwagę,bo pracując w środku domu zapomnieliśmy o tym, a to musi już być zrobione, bo za chwilę będziemy robić ocieplenie zewnętrzne. Elu tylko teraz jak beda podmurowywac to i tak calosc podmurowki oprze sie na drzwiach , a pasowaloby zeby bylo tak jak w przypadku nadprozy ..... chyba , ze dacie jakies przeslo metalowe ktorym wkujecie sie w sciane ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 12.06.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 nie wiem czy będzie metalowe czy gotowe betonowe, ale jakieś nadproże ma być...sprawa już zlecona do wykonania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 nie wiem czy będzie metalowe czy gotowe betonowe, ale jakieś nadproże ma być...sprawa już zlecona do wykonania;) No to mnie uspokoilas ...... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0pleasantry.gif spie spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 22.06.2011 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Puk puk co tu tak cichutko? Jak tam prace ? u nas salon z jadalnią i kuchnia gotowa pan zaczął robić wiatrołap z przedpokojem prawie gotowe zostało kilka płytek położyć .Robi się też ścianaka od prysznica . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 26.06.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Witaj Reniu! Dawno nie zaglądałam na forum, ale u mnie w pracy czerwiec to wyjątkowo ciężki miesiąc. Teraz zaczynam odpoczywać.... co nie znaczy, ze nic nie robię. Pracy w domku multum. Sami robimy, więc prace posuwają się powoli. Mąż dłubie przy sufitach na poddaszu. Długo schodzi... W 3 pokojach już położone płyty k-g, został jeden pokój, korytarz i łazienka. Ja wykonuje prace drobne, typu: przyklejam siatkę na łączeniach płyt, impregnowanie fug, gruntowanie ścian i podłogi, no i przede wszystkim prace porządkowe... U ciebie praktycznie dół już gotowy, super. Za chwilę będziecie mogli się wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.06.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 No to fajnie i idziecie do przodu u mnie tata też dziubie przy płytach tzn szlifuje to co pogipsowałam i kończy między ścianą a płytą gips .Płyteczki na dole powoli się układają ,pan robi u nas w soboty (dorabia sobie u mnie) ale zostały mu jeszcze płytki na ścianie w kuchni i łazienka .I wtedy będę mogła malować .Muszę w gabinecie sufit i 3 warstwe farbą .A przeprowadzka może wrzesień ale raczej październik bo mąż z delegacji wraca 6.08 a 16 jedziemy nad morze na 2 tygodnie a później malowanie i panele na górze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 29.06.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 16 jedziemy nad morze na 2 tygodnie ależ owszem, czemu nie, przecież nam należy się... choć odrobina odpoczynku w ciągu roku My też jedziemy, ale w drugą stronę do Zakopanego na parę dni. Musimy szybko wracać, bo mamy umówioną ekipę do elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.06.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 My też jedziemy, ale w drugą stronę do Zakopanego na parę dni. Elunia pozdrow moje ukochane gory ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 30.06.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Jak dobrze ,że Zakopane mam tak blisko i jestem tam kilka razy w roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 30.06.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 A ja wczoraj i dziś malowałam parapet do gabinetu i półkę do łazienki ,skończyłam malować gabinet jest popielaty ,i kuchnia dostała pierwszą warstwę farby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 30.06.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Dla Edytki i Reni http://rybku.wrzuta.pl/audio/20iA9fRsQ1M/elzbieta_adamiak_-_w_gorach_jest_wszystko_co_kocham_live Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.06.2011 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Elunia Kochana moja :hug:dziekuje ..... poplakalam sie !!!!! , ale jak Ty mi tak to ja Tobie tak ...... http://www.youtube.com/watch?v=8aqQcrKaa4c&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.07.2011 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Oj dziewczynki ,oj te nasze góry ,ja mam o tyle dobrze ,że jak ładna pogoda to widzę z okna tak samo Babią Górę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 26.07.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Parę fotek z wakacjiCzterodniowy wypad w Tatry - pogoda nie była rewelacyjna, ale nam to nie przeszkadzałohttp://img51.imageshack.us/img51/9487/dsc01668m.jpgW drodze do Czarnego Stawu Gąsienicowego http://img163.imageshack.us/img163/9616/dsc01691qz.jpgWidok na Dolinę Jaworzynki http://img228.imageshack.us/img228/9457/czarnystawpodrysami1.jpgA tu już Czarny Staw pod Rysami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.07.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Po prostu czad ...... pieknie sie prezentujesz na tle gor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 28.07.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Ślicznie Elu .My z m wybieramy się do morskiego oka i czarnego stawu we wrześniu od rana do wieczora sami plus ciepłe źródła w Szaflarach .Ostatnio byliśmy tam 12 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 28.07.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Po prostu czad ...... pieknie sie prezentujesz na tle gor Edytko pamiętałam i pozdrowiłam góry od ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 28.07.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Ślicznie Elu .My z m wybieramy się do morskiego oka i czarnego stawu we wrześniu od rana do wieczora sami plus ciepłe źródła w Szaflarach .Ostatnio byliśmy tam 12 lat temu. Mieliśmy w planach jeszcze Dolinę Pięciu Stawów, ale pogoda nam nie pozwoliła. Następnym razem... Jak postępy u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 28.07.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Mieliśmy w planach jeszcze Dolinę Pięciu Stawów, ale pogoda nam nie pozwoliła. Następnym razem... Jak postępy u was? No zejśćie z od Morskiego oka do doliny 5 stawów strome z łąńcuchami ,jak mokro to nie polecam ale widoki dech zapierą . A u mnie pokoje dzieciaków wymalowane 3 sztuki dziś pierwszą warstwą wymalowałam córy gardreobe jutro skończe ,łazienka dolna w połowie .Mnie dopadła troszkę depresja pogodowa nic mi się nie chciało ten tydzień nic nie robiłam dopiero dziś tą garderobę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts