Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sypialnia ART MEBEL - Bianka

Szef23

Recommended Posts

Jestem zainteresowany zakupem sypialni producenta Art-mebel http://www.art-mebel.com.pl/index_.html model Bianka http://www.art-mebel.com.pl/o_bianka.html w okleinie Wenge Mam w związku z tym do was pytanie Czy ktoś użytkuje juz meble z tej firmy ?? Jak z ich jakością i wykończeniem ??

Skontaktowałem się z producentem odnośnie stosowanych przez nich materacy i oto jakie info otrzymałem:

W naszej ofercie są 3 materace na ramie, których producentem jest firma Ammat z Białegostoku. Opisy poszczególnych materacy:

Bruksela na stelażu: wkład ze sprężyn bonelowych, z wysokogatunkowego drutu, z jednej strony obłożony jest z przekładką tapicerską i pianką poliuretanową, a z drugiej siatką tapicerską i pianką poliuretanową; pokrowiec wykonany z materiału obiciowego, pikowany owatą. Całość na ramie drewnianej z poprzeczkami.

Kokos na stelażu: wkład ze sprężyn bonelowych, z wysokogatunkowego drutu, z jednej strony obłożony jest z przekładką tapicerską, pianką poliuretanową oraz płytą włókna kokosowego o grubości 5 mm, z drugiej strony siatką tapicerską i pianką poliuretanową; pokrowiec wykonany z materiału obiciowego, pikowany owatą. Całość na ramie drewnianej z poprzeczkami.

Estrella na stelażu: wkład ze sprężyn woreczkowych, z wysokogatunkowego drutu, obłożony jest z jednej strony przekładką tapicerską, a z drugiej siatką tapicerską i pianką poliuretanową o zwiększonej sprężystości oraz jednostronie lateksowanym włosiem końskim; pokrowiec wykonany z materiału obiciowego, pikowany owatą. Całość na ramie drewnianej z poprzeczkami.

Słyszał ktos jakies opinie o tym producencie ?? Różnica w cenie pomiędzy materacami jest dość duża Lozko z podstawowym materacem kosztuje 1800 zl z materacem kokosowym + 300 z kieszonkowym +1000 zł Warto do niego dopłacać ??

Prosze o wszelka pomoc w tym temacie bo w poniedzialek musze zamowic sypialnie