piotrpaz 17.04.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Wpadłem na taki pomysł aby zrobić maszt na dachu swojego domu. Nie wiem czy to jest możliwe? Komin mam krótki. Chodzi oto aby nie wchodzić na dach by powiesić flagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 17.04.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 nie masz większych zmartwień \\? zrób sobie maszt przed domem lub przeprowadz sie na statek i tam zawiesisz banderę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 19.04.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Wpadłem na taki pomysł aby zrobić maszt na dachu swojego domu. Nie wiem czy to jest możliwe? Komin mam krótki. Chodzi oto aby nie wchodzić na dach by powiesić flagę. czegoś nie rozumiem,. Chcesz zrobić maszt na dachu ale równocześnie nie wchodzić na ten dach?? Co - linki do samej ziemi bedziesz prowadził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 27.04.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 powies raz i jej nie zdejmuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 28.04.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Patriota czy..... cóś?Może za dużo siE hamerykańskich filmuf naoglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts