Paulka 18.04.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Jak w temacie.znacie jakieś godne polecenia pola namiotowe?Najchętniej Bieszczady, Pieniny jakieś złote rady? Nasza osotatnia próba skończyła się przemoczonym namiotem i szukaniem na gwałt miejsca w hotelu. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 18.04.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Zapomnij o "nieprzemakalnych" namiotach. Przed sezonem zawsze impregnowałem namiot. Na ciężkie deszcze zawsze zabierałem cienką folię,którą kładłem między namiot a tropik. Nieraz uratowała nam suche tyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 19.04.2010 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Zapomnij o "nieprzemakalnych" namiotach. Przed sezonem zawsze impregnowałem namiot. jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts