bagusia 18.04.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Znalazłam całkiem przypadkiem fajny projekt domu- bynajmniej tak mi się wydaje. Sama mam już mętlik w głowie bo mam kilka swoich typów i bardzo ciężko mi się zdecydować... a w dodatku teraz o 1 więcej. Co o nim myślicie? Jedyna wada jaką ja zauważyłam to ślepa łazienka, poza tym przesunęłabym ścianę od garażu i dwóch bocznych pokoi o 1m dzięki temu będą większe pokoje i szerszy garaż. To jedyna zmiana jaka na ten moment przychodzi mi do głowy. http://www.domoweklimaty.pl/projekty-domow/wszystkie/projekt-2873_gryf-ii?name=&area_from=&area_to=&roof_from=&roof_to=&parcel_min_width=&parcel_min_height=&floors_id=1&development_id=1&type_id=&garages_id=&cellar=&fireplace=&pool=&technology_id=&szukaj=szukaj&s=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts