zygii 18.04.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam WSZYSTKICH to mój pierwszy post, powoli zaczynam moją historie z przygotowaniem terenu pod budowę i wstępne pracy z projektem indywidualnym.Ile płaciliście za wykonanie MAPKI DO CELÓW PROJEKTOWYCH ?Będę wdzięczny za namiary na dobrych/rzetelnych/cenowo konkurencyjnych geodetów z okolicy Piaseczna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 22.04.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Ja płaciłem 800zł. miało byc 600zł ale okazało się że na mapach urzędowych nie było naniesionych kilku rzeczy które fizycznie istniały, stąd ta różnica cenowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALVAREZIK 23.04.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Ostatnio (marzec 2010) płaciłem 700 pln i raczej taniej nie znajdziesz. Piaseczno ul.chyliczkowska 4a pan chmielewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts