colin_39 30.12.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2003 Mam gotowy projekt kuchni, który pozostał mi po niesolidnym wykonawcy. Poszukuję teraz dobrego wykonawcy, który nie zdzierając ze mnie majątku wykona i zamontuje dobrej jakości meble kuchenne, wyposażone w pożądne okucia, mechanizmy szuflad itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.12.2003 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2003 Ale gdzie? Jeśli Trójmiasto, to mam namiar na dobrego, właśnie robi mi kuchnię. No może nie w tym momencie..)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
colin_39 31.12.2003 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Mieszkam w Legionowie i poszukuję solidnego wykonanawcy z okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaia 09.01.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 hejjesli to jeszcze aktualne to moge polecic swojego stolarza, ale mysle ze zrobilby Twoja kuchnie w lutym dopiero. Daj znac to wysle Ci namiarypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patlinka 09.01.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Kaia ! Ja jestem z Warszawy, czy możesz podać namiary na tego stolarza? Byłabym Ci baaardzo wdzieczna, a kuchnia na luty byłaby w sam raz Serdecznie pozdrawiam, Paulina [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaia 09.01.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Paulina wyslalam Ci mailem:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 09.01.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Kaia Czy mnie też możesz podać na priva kontakt na tego stolarza.Czy wykonuje też inne produkty? Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaia 09.01.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 alice wyslalam Ci wiadomosc.Stolarz robi wszystko , kuchnie , szafy , meble do lazienki , sypialnie. Co sie chce.nie chce tylko zeby ktos pomyslal ze robie reklame temu panu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 09.01.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Dzięki Kaia Dostałam skorzystam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newniek 13.01.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 Czy to nie bedzie zbytnia zuchwalosc jezeli i ja poprosze o ten adres? Taka forma zagosodarowania kuchni, a byc moze i lazienki podreperuje moj budzet. Pozdrawiam Newniek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 Kaja,Ja też poproszę o namiary na pana stolarza.[email protected]Dziękuję i pozdrawiam,Gocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot 15.01.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 ktos cos mowil o stolarzu z trojmiasta!!!!ja bardzo chetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot 15.01.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Ale gdzie? Jeśli Trójmiasto, to mam namiar na dobrego, właśnie robi mi kuchnię. No może nie w tym momencie..)) pokaz mi swoj dowod, a powiem ci kim jestes!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 19.01.2004 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Mam gotowy projekt kuchni, który pozostał mi po niesolidnym wykonawcy. Poszukuję teraz dobrego wykonawcy, który nie zdzierając ze mnie majątku wykona i zamontuje dobrej jakości meble kuchenne, wyposażone w pożądne okucia, mechanizmy szuflad itp.j Jeślo ktoś zna dobrego stolarza na podlasiu to proszę o wiadomość. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M 21.01.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 a ja znam (to znaczy nie znam ale korzystam z jego uslug) stolarza z Piaseczna, jest profesjonalista , zrobi wszystko nawet kuchnie, taka jak sobie wymarzylam i sama zaprojektowalam. Jak pierwszy raz omawialismy moje "widzimisie" to mial mine nietega ale podjal sie wyzwania i wyglada super ..... i wcale niedrogo.PS: drzwi wewnetrzne+parapety+wszelkie polki tez mu zlecilam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bibes 21.01.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 a ja znam (to znaczy nie znam ale korzystam z jego uslug) stolarza z Piaseczna, jest profesjonalista , zrobi wszystko nawet kuchnie, taka jak sobie wymarzylam i sama zaprojektowalam. Jak pierwszy raz omawialismy moje "widzimisie" to mial mine nietega ale podjal sie wyzwania i wyglada super ..... i wcale niedrogo. PS: drzwi wewnetrzne+parapety+wszelkie polki tez mu zlecilam .... Witam, można prosić o namiary. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 22.01.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 M, ja też poproszę namiary na tego stolarza z Piaseczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matizka 22.01.2004 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 A czy ja też mogę prosić o kontakt do stolarza z Piaseczna? PLS M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Man 23.01.2004 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 I ja też Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 23.01.2004 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Ja też koniecznie poproszę. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts