Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 305
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mogę polecić bardzo dobrą firmę - producenta mebli na zamówienie, także kuchennych z Grodziska Maz.

Wykonują projekty komputerowe - fotorealistyczne, mają wiele fajnych pomysłów jeżeli chodzi o aranżację wnętrz, meble są nieszablonowe i dobre jakościowo (sprawdzone u znajomych)! Działają na Mazowszu tzn. W-wa i okolice.

Wykonane prace możecie pooglądać na stronce

http://www.meble2050.pl

Otrzymałam od nich bradzo ciekawy projekt aranżacji mojej kuchni, słuchajcie!!! ich projekty w komputerze są jak zdjęcia, można otworzyć każdą szufladkę. Pierwszy raz się spotkałam z taką prezentacją, a odwiedziłam już kilka studii w Warszawie.

Warto skorzystać, POLECAM jak i mnie polecono

Aneta

ps. dopisek z 18.07 - właśnie moja kuchnia w trakcie montażu. Nie umiem wklejać zdjęć na forum, ale za kilka dni na życzenie będę mogła wysłać na priv. pozdrawiam

Mam godną polecenia firmę z Grójca.

Widziałam ich pracę,u znajomych i bardzo mi sie podobała.Wszystko solidnie wykończone.

Punktualni,dokładni i przedewszystkim słowni,-i nie ma żadnych ukrytych kosztów co do ceny.

Obecnie jestem w trakcie remontu ,,M'',I Będą u mnie robic meble kuchenne,oraz mebelki do pokoju dziecięcego.Naprawdę godni polecenia!!!

Ich adres strony; http://www.jpdudek.pl

• 3 weeks później...
Mam godną polecenia firmę z Grójca.

Widziałam ich pracę,u znajomych i bardzo mi sie podobała.Wszystko solidnie wykończone.

Punktualni,dokładni i przedewszystkim słowni,-i nie ma żadnych ukrytych kosztów co do ceny.

Obecnie jestem w trakcie remontu ,,M'',I Będą u mnie robic meble kuchenne,oraz mebelki do pokoju dziecięcego.Naprawdę godni polecenia!!!

Ich adres strony; http://www.jpdudek.pl

Marzenko - jak tam twoje mebelki od Pana Dudka. Kilka dni temu zamówiłam u niego meble do kuchni, szafy wnękowe oraz drzwi wewnętrzne, cena była bardzo dobra. Pan Dudek też zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Ciekawa jestem tylko jak z jakością ???

Czy możesz juz cos powiedzieć na ten temat

Pzdr

Dorota

Miałam opóżnienie z hydraulikem,remont mi sie przeciąga bo dopiero hydraulik mi wchodzi po niedzieli,-a gdzie jeszcze glazura i terakota,a sama wiesz że na ogół meble na końcu.

Ale jak tylko będe miała mebelki zrobione,napewno sie odezwe,dam znac-jaka jakośc itp.Mam nadzieje że będe pozytywnie zaskoczona.

Widziałam Pana Dudka prace u kogoś,bardzo mi sie podobało wykonanie,i dlatego zdecydowałam sie na tego wykonawcę.

Serdecznie pozdrawiam!

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
KasiuR - czy ten Pan Andrzej, który wykonał twoją kuchnię, ma jakąś ekspozycję? Gdzie można obejrzeć jego inne meble?

pozdrawiam :wink:

Co prawda nie jestem Kasią - ale Pan Andrzej robi teraz mebelki dla mnie i dla mojej koleżanki. Nie ma on żadnej ekspozycji ale wozi ze sobą komputerek a w nim zdjęcia wykonanych mebelków. Moje meble maja byc montowane w przyszłym tygodniu a już jestem zadowolona ze współpracy z Panem Andrzejem - myslę, że dalej tez będzie wszystko OK. Jak na razie polecam z czystym sumieniem !!!

Pzdr

Dorota

Ja także polecam tego wykonawcę.

Robił u nas kuchnię, sypialnię z bardzo trudną zabudową skosów i pokój dziecinny i jeszcze szafa w wiatrołapie.

Bardzo ładnie wszystko wyszło.