tucz 17.01.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 My nasze mebelki mamy stad http://www.ewelina.pl Jest ok. Trzymaja sie umowy, przyjezdzaja na czas, montuja tez szybko i sprawnie... A jak wyglądają u nich ceny? Ile orientacyjnie wyszło za mb? Z góry dzięki za informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martkaw1 17.01.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Zeljka jestem rowniez zainteresowana cena i terminami.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michael78 02.04.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Odwiedziłem juz wiele salonów kuchennych, ale bardzo ciężko jest porównać ich ceny. Prawie każdy nalicza to inaczej, jedni bez systemow szyflad u innych orientacyjnie tylko cały komplet. Prosił bym o podzielenie się swoimi doświadczeniami. Powierzchniami swoich kuchni i cenami. Dziękuję z góry za wszytkie wypowiedzi. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mephisto 03.04.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam! Ja polecam firmę nie z Warszawy... Robili już kuchnię u moich znajomych i wszystko jest w porządku a i ceny mają nie takie warszawskie My właśnie jesteśmy na etapie wyboru kuchni i ludzie od nich byli już na naszej budowie dwa razy, a my nadal niezdecydowani... A oni cierpliwi bardzo, zamówili też specjalnie próbkę forniru, który sobie wymyśliliśmy... Mam nadzieję, że ostateczny rezultat też nas zadowoli... Podaję linka do strony http://www.efekt.konin.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 09.06.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Szukam stolarza z ok. W-wy...Pruszków, Grodzisk...Może możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
almeb 09.06.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 POLECAM STOLARZA Z PRUSZKOWA ,WSPółPRACUJE Z NIM 4LATA,wykonuje mu blaty z kompozytu,nr tel 0 602 635 551,ale niewiem jak u niego z terminami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 09.06.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 POLECAM STOLARZA Z PRUSZKOWA ,WSPółPRACUJE Z NIM 4LATA,wykonuje mu blaty z kompozytu,nr tel 0 602 635 551,ale niewiem jak u niego z terminami ...dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byczy 22.07.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 może ktoś wie gdzie mogę szukać stolarza do wykończenia wnętrza, chodzi mi o podłogi, szafki, kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 23.07.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Spróbuj pod numerem 0691 760 130 Pan Tomek Mędasik firma WIMA z Piotrkowa Trybunalskiego. Wysoka jakość ale nie wiem czy ma wolny termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 29.02.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Cześć, to moj pierwszy post na tym forum ,a skłonił mnie do tego problem znalezienia dobrego, solidnego wykonawcy mebli kuchennych w okolicach Warszawa-Białołęka-Tarchomin-Jabłonna-Legionowo?Czy możecie mi kogoś polecić, wzgędnie dać jakies wskazówki gdzie szukać? Znam tylko firmę Lemax z LEgionowa, ale oni sporo kasują, choć robią nieźle.Dzięki z góry, pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Kielce 29.02.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 z czego maja być fronty , MDF czy drewno , jakie okucia w chodza w grę markowe czy TANIE , Może sam chcesz z robić kuchnie z małą pomocą za małą odpłatność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 29.02.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Nie bardzo rozumiem przedmówcy...Kuchnia z MDF, okucia zależy... jakiś projekt przydałby się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Kielce 01.03.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 no wiec dlatego sa potrzebne salony czy studia kuchenne ,mozna wszystko dotknąć zobaczyć .polecam jesli fronty MDF to http://www.kobax.pla jesli drewno to http://www.drewpol.pl jesli projekt to http://www.Kitchendraw.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 01.03.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Dzieki, ale ten KOBAX jest w Kalwarii Zebrzydowskiej, a ja szukam w W-wie..., a nei znalazłem na ich stronie żadnej filii u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Kielce 02.03.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Odległość w dniu dzisiejszym to najmniejsza przeszkoda.jesli naprawde jestes zainteresowany to w przyszłym tyg. zaworze meble do Wawy i moge podrzucić katalog tejże firmy a reszta to kwestia dogadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 02.03.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 No dobra, a co z projektem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Kielce 02.03.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 wyslij rysunek/opis pomieszczenia z umiejscowionymi mediami drzwiami oknami jakieś swoje wizualizacjie ,umiejscowienie sprzętu ,preferencjeto coś się postaram się zrobićPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 02.03.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ok, swietnie, przesle na priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 07.07.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 WitamJakie polecanie mebelki do kuchni w okolicy warszawy? Chodzi mi o namiar na jakąs fajna firme najlepiej w okolicy Grodzisk/Pruszków.DziękiEWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myszasta 05.11.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Jak w temacie. Bedę wdzięczna za namiary na sprawdzonego stolarza w Warszawie. Chciałbym zamówić u niego drzwi wewnętrzne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts