Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 305
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...
Odwiedziłem juz wiele salonów kuchennych, ale bardzo ciężko jest porównać ich ceny. Prawie każdy nalicza to inaczej, jedni bez systemow szyflad u innych orientacyjnie tylko cały komplet. Prosił bym o podzielenie się swoimi doświadczeniami. Powierzchniami swoich kuchni i cenami. Dziękuję z góry za wszytkie wypowiedzi. POZDRAWIAM

Witam!

Ja polecam firmę nie z Warszawy...

Robili już kuchnię u moich znajomych i wszystko jest w porządku a i ceny mają nie takie warszawskie :) My właśnie jesteśmy na etapie wyboru kuchni i ludzie od nich byli już na naszej budowie dwa razy, a my nadal niezdecydowani... A oni cierpliwi bardzo, zamówili też specjalnie próbkę forniru, który sobie wymyśliliśmy...

Mam nadzieję, że ostateczny rezultat też nas zadowoli...

Podaję linka do strony http://www.efekt.konin.pl

• 2 months później...
  • 1 month później...
  • 7 months później...

Cześć, to moj pierwszy post na tym forum ,a skłonił mnie do tego problem znalezienia dobrego, solidnego wykonawcy mebli kuchennych w okolicach Warszawa-Białołęka-Tarchomin-Jabłonna-Legionowo?

Czy możecie mi kogoś polecić, wzgędnie dać jakies wskazówki gdzie szukać?

Znam tylko firmę Lemax z LEgionowa, ale oni sporo kasują, choć robią nieźle.

Dzięki z góry, pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

• 4 months później...
  • 3 months później...