Janusz75 05.11.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Bardzo dobry fachowiec, naprawdę zna się na robocie: p. Marek tel. 508 161 116. Tyle że nie wiem, czy sie oplaca robic drzwi u stolarza bo drogo wyjdzie. Bardziej oplaca sie kupic gotowe. Ale stolarza polecam nie tylko do drzwi, piękne kuchnie robi i nie zamiata smieci pod szafki jak to inni mają w zwyczaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myszasta 06.11.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Dziękuję ślicznie. Może ktoś jeszcze się podzieli wiedzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Page 06.11.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 P. Mariusz 696 616 004. Nie wiem czy robi drzwi ale meble cudne. I też nie zamiata śmieci pod szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myszasta 06.11.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myszasta 06.11.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myszasta 06.11.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belleville 18.04.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam, Proszę o polecenie solidnych wykonawców z Warszawy i okolic. Może ktoś może przesłac zdjęcia wykonanych nowoczesnych kuchni? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 18.04.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Jestem również zainteresowany tym tematem. Najlepiej na północ od stolicy czyli od Legionowa przez mój ukochany Pułtusk do Ostrołęki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edak 19.04.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Ja mogę polecić - zdjęcia kuchni w moim dzienniku. Kuchnia z forniru, blat pogrubiony z mdf (?), w każdym razie "sztuczny". Wszędzie blumy - samodomykacze i antytrzaskacze Wykonawca z Puław, ale u mnie robił pod Warszawą (pomiar, montaż i później tak zwane "dopieszczanie", czyli dopięcie szczegółów po montażu robotników). Przyznam, że tak rewelacyjnego i profesjonalnego podejścia do Klienta, dawno nie spotkałam. Namiary i ewentulna cena kuchni na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edak 19.04.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 już odblokowałam swoją skrzynkę na Muratorze - przepraszam osoby, które nie mogły się ze mną z tego powodu skontaktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aginda 19.04.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 edak - czy mogłabyś mi podac na priv namiar na tego wykonawcę z Puław i cenę Twojej zabudowy kuchennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 19.04.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Ja mogę polecić - zdjęcia kuchni w moim dzienniku. Kuchnia z forniru, blat pogrubiony z mdf (?), w każdym razie "sztuczny". Wszędzie blumy - samodomykacze i antytrzaskacze Wykonawca z Puław, ale u mnie robił pod Warszawą (pomiar, montaż i później tak zwane "dopieszczanie", czyli dopięcie szczegółów po montażu robotników). Przyznam, że tak rewelacyjnego i profesjonalnego podejścia do Klienta, dawno nie spotkałam. Namiary i ewentulna cena kuchni na priv To ja poproszę o namiary i ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.04.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Witam, Proszę o polecenie solidnych wykonawców z Warszawy i okolic. Może ktoś może przesłac zdjęcia wykonanych nowoczesnych kuchni? Dziękuję. kuchnię, szafy w łazienkach, pokojach i przedpokoju robiłą tu: http://www.ssf.com.pl/ Polecam Fotek kilka w moim dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belleville 19.04.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Dziękuję za odpowiedż, a czy chociaż ten stolarz jest terminowy? Bo u mnie największą presją jest czas... Pozdrawiam, Ja mogę polecić - zdjęcia kuchni w moim dzienniku. Kuchnia z forniru, blat pogrubiony z mdf (?), w każdym razie "sztuczny". Wszędzie blumy - samodomykacze i antytrzaskacze Wykonawca z Puław, ale u mnie robił pod Warszawą (pomiar, montaż i później tak zwane "dopieszczanie", czyli dopięcie szczegółów po montażu robotników). Przyznam, że tak rewelacyjnego i profesjonalnego podejścia do Klienta, dawno nie spotkałam. Namiary i ewentulna cena kuchni na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belleville 19.04.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Wygląda bardzo sympatycznie ta firma robiła u Ciebie kuchnię? Pozdrawiam, Beatakuchnię, szafy w łazienkach, pokojach i przedpokoju robiłą tu: http://www.ssf.com.pl/ Polecam Fotek kilka w moim dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marwil 19.04.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Polecam producent mebli na wymiar województwo mazowieckie kontakt 503 143 980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.04.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Napisał aneta-we kuchnię, szafy w łazienkach, pokojach i przedpokoju robiłą tu: http://www.ssf.com.pl/ Polecam Fotek kilka w moim dzienniku.Wygląda bardzo sympatycznie ta firma robiła u Ciebie kuchnię? Pozdrawiam, Beata tak. Kuchnię i różne szafy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an100 21.04.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 tak. Kuchnię i różne szafy. Mnie też oni robili meble w domu a teraz są w trakcie produkcji mebli do biura. już nie mogę się doczekać aż je przywiozą. Co do kuchni to są specjalistami - chyba większość ich realizacji to właśnie kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 21.04.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 an100 napisała: Mnie też oni robili meble w domu a teraz są w trakcie produkcji mebli do biura. już nie mogę się doczekać aż je przywiozą. an100 czy możesz wrzucić kilka fotek z domku mebli wykonanych przez tę firmę? PS. Przepatrzyłem sobie ich stronę i nie powiem ale wygląda bardzo pozytywnie. Czy możecie podesłać na PRIV jakie były koszta wykonania kuchni i innych mebelków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an100 22.04.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts